SLAKTER EGEN INNSATS: Mats Zuccarello har slitt på isen i sesongåpningen for sin nye klubb. Foto: Ben Ludeman/Reuters

Zuccarello: - Jeg har vært fryktelig

Mats Zuccarello (32) er ikke nådig mot seg selv når han skal oppsummere egen innsats i sesongens to første NHL-kamper. - Jeg har vært fryktelig.

NTB

Minnesota Wild og Zuccarello har fått en blytung start på sesongen. 2-5-tapet i seriepremieren mot Nashville Predators ble etterfulgt av 2-4-tap mot Colorado Avalanche lørdag.

Nederlagene betyr at Wild nå er tabelljumbo i den vestre avdelingen i NHL. Mats Zuccarello står helt uten målpoeng så langt.

– Jeg har ikke spilt bra i det hele tatt, sier nordmannen ærlig til lokalavisen St. Paul Pioneer Press.

– Det handler bare om å få spillet til å sitte. Jeg føler ikke at jeg ser noen der ute. Jeg vet ikke. Jeg må bli bedre. Jeg har vært fryktelig, fortsetter han.

32-åringen ble hentet til Minnesota Wild foran inneværende sesong. Eksperter har spådd at Zucarrello vil bli en nøkkelmann for klubben mange mener vil slite med å nå sluttspillet.

Vil utrette alt

Hovedpersonen selv vil ikke unnskylde den tunge sesonginnledningen med at han trenger tid til å bli kjent med sine nye lagkamerater.

– Det handler mer om meg. Det handler om å finne min plass og bli komfortabel med meg selv på isen. Jeg synes lagkameratene mine gjør en veldig bra jobb med å kommunisere med meg og å gi meg selvtillit, sier Zuccarello.

les også

Zucca-sjef har fått sparken: – Har ingen betydning for meg

Han antyder at han kanskje har prøvd litt for hardt så langt.

– Når du kommer til et nytt lag, vil du gjerne vise dem hvorfor de signerte deg, og du vil gjerne utrette alt i den første kampen. Det er enkle spill som jeg vanligvis behersker som nå er vanskelig for meg, sier han i intervjuet.

Neste kamp for den norske NHL-stjernen er bortekampen mot Winnipeg Jets natt til fredag. Det er klubbens tredje strake bortekamp i sesonginnledningen.

Lørdag venter sesongens første hjemmekamp mot Pittsburgh Penguins.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder