POENGLØS: Mats Zuccarello står fortsatt uten NHL-poeng for sin nye klubb. Foto: Ben Ludeman / Reuters / NTB Scanpix

Marerittstarten fortsetter for Zuccarello

(Minnesota Wild – Pittsburgh Penguins 4–7) I sin debut på sin nye hjemmebane, gikk Mats Zuccarello og Minnesota Wild på sesongens fjerde strake tap.

Etter å ha tapt sesongens tre første kamper på bortebane, håpet Minnesota Wild den svake starten skulle få en opptur når i sesongens første hjemmekamp.

Slik gikk det ikke.

Patric Hornqvist sendte Pittsburgh i ledelsen i den første perioden, før Sidney Crosby økte til 2–0 for gjestene. Deretter fikk hjemmefansen noe å juble for da Jason Zucker reduserte sekunder senere.

les også

Ny smell for Zuccarello og Wild

Så ble det stille i Xcel Energy Center, som rommer snaut 18.000 tilskuere. I løpet av to og et halvt minutt drøyt midtveis ut i andre periode scoret gjestene fra Pittsburgh tre mål. Først av Adam Johnson, deretter fulgte Kris Letang og Joseph Blandisi opp.

Jared Spurgeon reduserte en gang, før Jake Guentzel langt på vei sendte Wild på et ydmykende tap.

Mem vertene ga seg ikke, og Brad Hunt og Zucker pyntet på resultatet med hver sin scoring. Det fikk fart på publikum mot slutten av kampen, men det ble fort stille da Sam Lafferty fastsatte sluttresultatet til 4–7.

Dermed gikk Wild på sitt fjerde strake tap, og Zuccarello gikk for fjerde gang denne sesongen poengløs av isen.

I videoen under kan du se Zuccarellos første mål for Minnesota Wild – i treningskampen mot Colorado Avalanche:

Nå venter en knalltøff uke for nordmannen og hans lagkamerater. Søndag har de fri, men allerede mandag møter de Ottawa Senators på bortebane, natt til onsdag skal de til Toronto og natt til fredag er Montreal motstander. Med andre ord fikk de verst tenkelige start på en seksdagers-periode med fire kamper.

Zuccarello signerte i sommer en femårskontrakt med Minnesota Wild verdt rundt 250 millioner kroner.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder