Forsbergs drømmemål er dagens snakkis

Svenske Filip Forsberg (23) har tydeligvis prikket inn formen til Stanley Cup-sluttspillet.

Publisert:

Han gjorde to mål da favoritten Nashville vant den første duellen mot Colorado natt til fredag norsk tid. Det andre målet var en riktig perle:

Forsberg gikk solo gjennom hele Avalanche-forsvaret, lurte pucken mellom sine egne bein - før han prikket inn 4–2 til Nashville, som til slutt vant 5–2.

– Det er den type finter du har trent på siden guttedagene, og det er klart at det er moro å få det til i en så stor match, sier 23-åringen til Sportbladet.

«Flipper» avsluttet lørdag grunnserien med hattrick og har tydeligvis funnet sluttspillformen. Dette var det første møtet mellom Predators og Avalanche i kampen om å komme til Stanley Cup-finalen.

les også

Zuccas trener fikk sparken: - Han trodde på meg

Boston knuste Toronto i deres første møte (5–1), men den store snakkisen etterpå var at Maple Leafs’ Nazem Kadri moste Tommy Wingels’ hode i vantet i tredje periode.

– Det er en skikkelig farlig takling. Han må utestenges, sier TV-eksperten Craig Button ifølge Aftonbladet.

Kadri fikk fem minutters utvisning og matchstraff.

les også

Martinsen-mål i Blackhawks-seier: - Jeg spiller for ny kontrakt

Svenske Alexander Wennberg fikk seg også en skikkelig takling i den første sluttspillkampen. Columbus-spilleren ble taklet så kraftig av Washingtons Tom Wilson at han måtte forlate isen.

Før det hadde Wennberg scoret karrierens første Stanley Cup-mål. Etter å ha ligget under både 2–0 og 3–2, kom Columbus Blue Jackets tilbake og vant 4–3 etter et vakkert overtidsmål av Artjom Panarin.

Sluttspillet NHL (alle første kamp):

Tampa Bay Lightning- New Jersey Devils 5–2.

Boston Bruins-Toronto Maple Leafs 5–1.

Washington Capitals-Columbus Blue Jackets 3–4.

Nashville Predators-Colorado Avalanche 5–2.

Anaheim Ducks-San Jose Sharks 0–3.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder