Zucca med ny assist - Rangers vant etter straffer

(New York Rangers - Vancouver Canucks 3-3, 4-3 etter straffer) Rangers vant sin åttende strake kamp i Madison Square Garden - og Zucca står nå med målpoeng i fire på rad.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Han slo den målgivende pasningen da Michael Grabner utlignet til 2-2 i den tredje perioden, det etter at bortelaget hadde tatt ledelsen 2-0 i Madison Square Garden.

Det var den norske hockeyspillerens fjerde strake kamp med målpoeng på isen for New York Rangers.

Forrige kamp ble han matchvinner på overtid. Etterpå ble han hyllet av Espen «Shampo» Knutsen på denne måten.

Søndag kveld tok imidlertid Canucks føringen på ny. Sam Gagner gjorde 3-2 før Jimmy Vesey sikret overtid for New York Rangers. Der ble det ingen scoringer, og dermed ble kampen avgjort på straffer.

SMELL: Canuks-spiller Tro Stecher gir Zucca en smell under kampen, men til slutt var det Canucks som gikk på en smell. Foto: Seth Wenig AP

Zucca fikk tillit, men han, som er å regne som en straffeekspert, bommet på sin. Likevel var det hjemmelaget som var best, og som tok seieren etter at Jimmy Vesey fant veien til nettmaskene.

Rangers er det blant de store formlagene i NHL, det etter å ha startet sesongen litt bakpå. Laget har vunnet fire strake kamper, og hele åtte på rad på egen is.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder