VG viser Norges ishockeylandskamper - og følger laget fra innsiden

Pluss content

Bli med når ishockeylandslaget forbereder seg til VM. Aldri før har du vært så «tett på» de norske heltene.

VG og VG + gir deg tidenes dekning av det norske ishockeylandslaget denne våren.

Dette fordi VG har sikret seg rettighetene til å vise de norske treningskampene i 2019 og 2020. Frem mot VM i Slovakia i mai, vil du kunne se det norske landslaget spille dobbeltkamper mot Sverige, Finland og Danmark, samt oppgjøret mot vertsnasjonen 7. mai. Alle kampene vil gå live på VG+, og kommenteres av Vegard Aulstad.

Samtidig dekker VG laget tettere enn noen gang gjennom en spesial kalt Hockeygutta. Her kan du følge landslagets indre liv frem mot VM, og du finner også oversikt over alle kampene. Gjennom klipp som postes kontinuerlig i realtid, vil du alltid være oppdatert på det som skjer rundt de norske hockeyprofilene og trenerteamet, ledet av Petter Thoresen.

Dette vil ligge åpent og tilgjengelig for alle, mens du må være abonnent på VG+ for å se kampene.

– Vi har ambisjoner om å bringe brukerne tettest mulig på. Med TV-drevet fortellerteknikk fra et miljø som til de grader byr på seg selv, tror jeg dette blir meget engasjerende innhold. At vi publiserer så fort ting skjer, gjør det også mindre polert og mer interessant å følge med på enn mer tradisjonelle behind the scenes-serier som kommer ut i etterkant, sier sportssjef i VG-sporten Øyvind Brenne.

– Ishockeygutta er et av Norges mest populære landslag. Vi gleder oss til å vise lagets kamper, og det er spesielt gøy at det starter mot «erkefiende» og storebror Sverige, sier nyhetssjef premium i VG-sporten, Aslân Farshchian.

Disse kampene ser du på VG+ frem mot VM:

11.04: Sverige - Norge 19:30

13.04 Sverige - Norge 13:00

18.04 Finland - Norge 17.00

19.04 Finland - Norge 17.00

26.04 Norge - Danmark 18:00

27.04 Norge - Danmark 19:00

07.05: Slovakia - Norge

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder