Zucca-assist da Rangers avgjorde på tampen

(New York Ranger - Los Angeles Kings 4-2) Mats Zuccarello fikk nok en assist da Rangers vant.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Helt på tampen og med Kings-burvokteren ute av buret vant Zucca duellen om pucken og la den inn til J.T. Miller, som fikk en enda enklere jobb med å score i åpent mål.

Det var nordmannens 19. assist så langt denne sesongen. Totalt står han bokført med 26 målpoeng (syv mål + 19 assist), noe som gjør ham til klubbens poengkonge.

Nattens assist sørget for at det endte 4-2 i favør Rangers, som aldri lå under mot kongelaget fra Los Angeles, det på tross av at bortelaget fikk inn 35 skudd på mål mot Rangers' 28.

Fått med deg? Er dette Norges «nye Zucca»

– I kveld hadde det vært tungt å sitte her, føle å ha spilt en bra kamp uten å få med oss poeng. Akkurat nå er det alt vi går for: poeng. Vi fant en måte å få de på, sier målmann Henrik Lundqvist, som endte opp med 33 redninger, til NHL.com.

Fikk du med deg denne lekkerbiskenen?

Det var lagets 17. seier på 32 forsøk i denne sesongens NHL, og det bringer laget opp i 37 poeng, fire bak Columbus Blue Jackets, New Jersey Devils og Washington Capitals, som innehar de tre øverste plassene i avdelingen med 41 poeng hver.

Rangers kan ikke hvile på laurbærene. Allerede natt til søndag venter nok en kamp: borte mot Boston Bruins. (NTB/VG)

SLO INN SISTE SCORING: Mats Zuccarello fotografert ved mål rett etter at Rangers har sluppet inn en puck fra Marian Gaborik på motstanderlaget. Men Rangers kom seirende ut av kampen. Foto: Bruce Bennett AFP

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder