Zuccarello scoret i Rangers-seier

Men ble passert av lagkamerat i den interne poengligaen

(New York Rangers - Buffalo Sabres 6-3) Mats Zuccarello bidro med en scoring da New York Rangers slo Buffalo Sabres i natt. Men kveldens store helt var lagkameraten Derick Brassard.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Canadieren hadde en kjempekamp og ga seg ikke før han hadde notert fem poeng for vertene i Madison Square Garden. Med to scoringer og tre assists gikk han også forbi Zuccarello i Rangers-spillernes interne poengliga.

Les også: Zucca viste frem kjæresten på ball

Etter kampen står nordmannen bokført med 18 mål og 17 assists, mens Brassard har scoret 17 ganger og servert 19.

Brassard var også tredje sist på Zuccarellos mål midtveis i tredje periode, scoringen som punkterte kampen for vertene. Sabres hadde kjempet seg tilbake fra 1-3 til 3-3 tidligere i perioden, men da Zuccarello økte til 5-3 var slaget tapt. Helt på tampen satte Brassard inn 6-3 i tomt mål.

– Selv om de kom tilbake og utlignet i tredje periode, fortsatte vi å være positive både på isen og på benken. Vi forsøkte å angripe videre, sa Brassard til klubbens nettsider etter kampen.

Lagene fulgte hverandre tett en stund, men kampen tok fullstendig av i sluttperioden. Da kom seks mål etter at det sto 2-1 etter 40 minutter med ishockey.

Seieren var en solid opptur for Rangers-spillerne etter 0-3-tapet borte mot Ottawa Senators i helgen. Laget trygget mandag andreplassen i sin divisjon i NHLs østre avdeling ettersom byrival New York Islanders tapte mot Detroit Red Wings.

– Vi var ikke fornøyde med måten vi fremsto i forrige kamp, og ville vise hva vi var gode for i denne. En solid kamp, oppsummerte Brassard.

Zuccarello fikk voksne 22.08 minutters istid, klart mest av Rangers' offensive spillere, og han løsnet fem skudd på mål. Neste punkt på programmet i NHL er All Star-kamp. Det betyr at Mats Zuccarello og de øvrige spillerne som ikke er tatt ut til å spille den, kan se fram imot en drøy uke uten kamper.(©NTB)

Les også: Brutal kamp i norsk damehockey, VIF-spiller hentet i ambulanse

SCORET: Her setter Mats Zuccarello Aasen pucken inn bak Buffalo Sabres-keeper Chad Johnson i tredje periode av mandagens NHL-kamp i Madison Square Garden. Foto: Frank Franklin Ii , Ap

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder