Nytt Rangers-tap tross Zuccarello-scoring

(New York Rangers – New York Islanders 3–4) Mats Zucarello (30) scoret igjen, men Rangers' magre poengfangst fortsetter.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

– Jeg er ræva i første halvdel av kampen. Jeg må spille bedre, og alle spillerne våre må se på seg selv individuelt om det er noe de kan gjøre for at laget skal bli bedre, sier den norske NHL-stjernen til Nettavisen etter tapet i Madison Square Garden natt til fredag.

Selv om nordmannen noterte seg for sin andre scoring for sesongen, hjelp det lite da New York Rangers møtte rivalen fra samme by, New York Islanders.

Rangers' svenske målvakt Henrik Lundqvist (35) er oppgitt etter nok et tap.

– Slik er det for lag som ligger der vi gjør: Vi finner ikke måter å vinne på, vi finner måter å tape på, sier han til Aftonbladet.

Så du? Zuccarello risikerer historisk knockout

Zucca-redusering

Islanders holdt ledelsen størsteparten av kampen etter at Anders Lee sørget for det første målet allerede to og et halvt minutt inn i første periode. Rangers' David Desharnais utlignet få minutter senere, men bortelagets Brock Nelson sørget for ny ledelse til stillingen 2–1.

Mathew Barzal økte ledelsen i andre periode.

Men i siste periode våknet Rangers. Mats Zuccarello, lagets assisterende kaptein, sørget for en redusering etter tre og et halvt minutt, etterfulgt av lagkamerat Kevin Hayes som sørget for å utligne til 3–3.

Leste du? Frustrert Zuccarello etter tung Rangers-start

– Kan ikke legge oss ned og dø

Etter at ingen av lagene scoret på overtid, måtte kampen avgjøres på straffeslag. Zucca satte inn Rangers' eneste straffemål. Islanders satte inn to og stakk av med seieren.

Rangers sesongstart har vært blytung. Laget har nå tapt sju av åtte kamper og ligger på sisteplass i NHLs østre avdeling.

– Vi kan likevel ikke legge oss ned og dø. Vi må opp på hesten igjen og «gunne» på, sier Zuccarello til Nettavisen.

Les også: Zucca med klar tale etter ny Rangers-smell

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder