LANDSLAGSSJEF: Tyskland-trener Joachim Löw skal bruke kampen mot Norge til å trene på VM-kvalifiseringskampene mot Wales og Liechtenstein. Foto: EPA

Löw sammenligner Norge med smånasjoner

Tysklands landslagssjef Joachim Löw vil trene på å møte Liechtenstein og Wales i kampen mot Norge onsdag.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

- Allerede fra start i landslagsåret skal vi sikte oss inn mot de viktige målene som ligger foran oss, og alle må være skjerpet. Vi har ikke mye tid før VM-kvalifiseringen tar til igjen. Dette blir en viktig testkamp, og Norge kommer til å framstå lignende defensivt som Liechtenstein og Wales, sa Löw søndag.

Tyskland møter Liechtenstein hjemme 28. mars og Wales borte 1. april.

VGTV:Drillo tar ut laget mot Tyskland

Ballack tilbake

Til kampen i Düsseldorf har Löw med seg spillerne han var i offentlig krangel med i fjor høst. Torsten Frings og lagkaptein Michael Ballack måtte begge unnskylde sine uttalelser, og Frings er nå inne i varmen igjen.

Debatt:

Leserne diskutérer Tyskland-Norge

Ballack er sikker på startplass i sin 90. landskamp, men det blir spennende å se om også Frings er i startelleveren.
Keepervalget imøteses også med spenning. Kanskje får René Adler og Tim Wiese en omgang hver i duell om å bli førstevalg.
Lukas Podolski er ikke i troppen, og dermed er det åpent også om spissplassen ved siden av Miroslav Klose. Mario Gomez meldte seg på med to mål for Stuttgart lørdag, og han konkurrerer med Patrick Helmes og Stefan Kiessling.

- Vi håper at Mario finner tilbake til sin gamle form, sa Löws assistent Hansi Flick.

LES OGSÅ:Drillo tok ut Aarøy

Debuterer

Høyreback Andreas Beck debuterer trolig fra start, særlig ettersom Arne Friedrich meldte forfall søndag med ryggplager. Også Mesut Özil er en sannsynlig debutant, men kanskje helst som innbytter. 20-åringen har valgt landslagsspill for Tyskland framfor Tyrkia.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder