MATCHVINNER: Nikita Parris scoret den avgjørende scoringen i torsdagens returoppgjør. Foto: Audun Braastad NTB scanpix

Slått 0-5 sist – torsdag tapte LSK Kvinner igjen for Manchester City

(Manchester City - LSK Kvinner 2-1) LSK Kvinner spilte en god førsteomgang og ledet til pause mot Manchester City. I den andre omgangen viste de lyseblå styrke og snudde oppgjøret.

Publisert:

For selv om Manchester City banket LSK Kvinner på Åråsen forrige uke med kalassifrene 5-0 og med det nærmest var klare for kvartfinalen i Champions League før dagens kamp, gjorde de gulkledde en god 1.omgang.

Fra hjemmekampen på Åråsen: LSK Kvinner vil vurdere Herlovsen

De norske serievinnerne tok ledelsen etter en kontring etter drøye kvarteret. Emilie Haavi spilte en perfekt gjennombruddspasning til Marte Berget, som var iskald alene med City-målvakt Ellie Roebuck og pirket inn 0-1 fra seks-syv meter.

SCORING: Her jubler LSK-kvinnene for 1-0-scoringen til Marte Berget. Foto: Martin Rickett AP

Ledelsen sto frem til det var spilt drøye 50 sekunder av den andre omgangen. En tellefeil i de bakre rekkene hos LSK Kvinner gjorde at Isobel Christiansen hadde få problemer med å plassere ballen i lengste hjørne fra 13 meter da hun kom alene med Cecilie Fiskerstrand.

Parris avgjorde kvarteret før slutt

Drøye 20 minutter senere var kampen snudd. Abbie McManus kom seg ned til dødlinjen og slo inn i boks, der hun fant lagvenninne Nikita Parris. Parris satte inn 2-1 fra kloss hold og økte dermed sammenlagtresultatet til 7-1.

– Selv om det står 2-0 i den andre omgangen syntes jeg LSK spillemessig er bedre enn i 1.omgang, kom det fra kommentator Tom Nordlie med kvarteret igjen på kampuret.

Flere mål ble det ikke, og dermed endte det 2-1 til Manchester City hjemme på Academy Stadium. 7-1 sammenlagt gjør at LSK Kvinner nå er ute av Champions League.

Både Caroline Graham Hansen, Kristine Minde, Frida Maanum, Maria Thorisdottir, Maren Mjelde og Ada Hegerberg er alle klare for kvartfinalen i CL med sine respektive klubber.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder