Se sport live og eksklusivt på VG+

Pluss content

Som abonnent på VG+ får du blant annet se spansk cupfotball, det norske ishockeylandslaget og norsk bilsport eksklusivt.

  • VG-sporten

Fredag ble det klart at Martin Ødegaard og Real Sociedad skal møte nivå 2-laget Mirandés i semifinalen av den spanske cupen. Første semifinalekamp går allerede torsdag - selvfølgelig på VG+. Du finner lenke til kampen om du logger inn med en VG+-bruker, eller kjøper tilgang til VG+.

I år, som i fjor, viser vi alle NM-rundene i rally på VG+. Denne gangen blir tre av løpene sendt live, til forskjell fra ett i fjor. I tillegg utvider vi bilsporttilbudet med å vise samtlige NM-runder i drifting (første løp i mai) og NM i bakkeløp. Rally Finnskog 1. februar ble dessverre avlyst grunnet snømangel.

VG+ har sikret seg rettighetene til den nye hundekjøringssatsingen Qrilll paws, som starter med Beargrease 26. januar og avslutter med legendariske Iditarod i mars.

Sverige, Finland og Danmark er blant lagene Norge skal møte på sin vei mot ishockey-VM i Sveits i mai. Alle oppkjøringskampene ser du her på VG+.

En som er høyaktuell for spill i VM, er hockeytalentet Emilio Pettersen, som blir spådd en fremtid i NHL. 19-åringens kamper for Denver Pioneers i collegeligaen NCAA, ser du som abonnent på VG+-

Under finner du oversikt over vårt sendeskjema de kommende ukene, samt linker til hvor du ser de forskjellige kampene og løpene.

I denne artikkelen får du når du logger inn som abonnent oversikt over vårt sendeskjema de kommende ukene, samt linker til hvor du ser de forskjellige kampene og løpene.

.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder