I LAS VEGAS: Tone Damli på plass rundt pokerbordet på hotellet Rio i Las Vegas. Foto:Robert S. Eik,Betsson

Tone videre i verdens største pokerturnering

Tone Damli (27) imponerte stort under poker-NM i mars. Nå har hun spilt seg videre til andre dag av verdens største pokerturneringen i Las Vegas.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Denne uken er Damli i Las Vegas for å delta i verdens største pokerturnering Colossus, som er en av eventene under World Series of Poker (poker-VM), med rundt 25.000 spillere til start. Pokerturneringen i verden med klart flest deltagere.

Med rundt 12.000 spillere igjen i turneringen, henger den norske artisten fortsatt med, og er klar for andre dag av turneringen.

– Dette var veldig gøy. Det har gått bra hele veien, sier Damli i en pressemelding.

Damli deltar for første gang i en pokerturnering i Las Vegas, men har noe erfaring fra poker-NM som ble arrangert i Dublin tidligere i år. Der imponerte artisten stort med å bli nummer tre i kvinne-NM (Ladies Event).

– Det har vært veldig nervepirrende og lærerikt. Jeg har blitt en mye bedre pokerspiller på kort tid. Det var ekstremt morsomt. Jeg hadde ikke drømt om å gjøre det så bra. Det er over all forventning, sa hun til VG etter tredjeplassen.

PÅ TUR: John Arne Riise og Tone Damli er sammen i Las Vegas. Foto:Robert S. Eik,Betsson

– Det er vanskelig å sette ord på. Det er et eventyr. Hun har lært masse poker på kort tid. Hun kommer til å bli veldig, veldig god. Det er morsomt for norsk poker. Må være stolt av den jenta, sa den norske pokergudfaren Thor Hansen etter Damlis NM-innsats.

I Las Vegas er konkurransen langt tøffere med hele verdenseliten på plass for å delta i World Series of Poker. Andre dag av turneringen fortsetter kl. 02 natt til mandag.

Thor Hansen er blant de norske som fortsatt er med i turneringen, mens norske kjendiser som John Arne Riise, Damlis kjæreste Markus Foss og Paradise Hotel-programleder Triana Iglesias allerede er slått ut av turneringen. Snaut 100 nordmenn er på plass i Las Vegas og deltar i turneringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder