KLAR FOR STJERNEMØTE: Henrik Bjørnstad ser fram til å endelig spille en turnering med Tiger Woods igjen. Foto: VG og AFP

Bjørnstad får endelig spille mot Tiger igjen

(VG Nett) Henrik Bjørnstad (30) får et etterlengtet gjensyn med golfikonet Tiger Woods (34) når de to spiller Quail Hollow Championship neste uke.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Tiger Woods offentliggjorde sist uke at han stiller i turneringen han vant i 2007, og det samme gjør den eneste nordmannen på PGA-turen - Henrik Bjørnstad.

- Det blir skikkelig artig det altså, og jeg regner med det blir kjempekjør med masse publikum. Det er jo det jeg kjemper for - å møte de beste spillerne i verden, sier Bjørnstad til VG Nett.

Les også: Tung start i New Orleans

Det er nesten fire år siden han sist spilte i samme turnering som Woods. Nordmannen har også opplevd å gå sammen med superstjernen da de begge spilte en Europatour-turnering i Tyskland for åtte år siden.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SPILTE SAMMEN: Henrik Bjørnstad og Tiger Woods gikk sammen under turneringen Deutsche Polen i 2002. Foto: Göran Bohlin, VG

- Det er klart det kribler litt ekstra når han skal være med å spille, han har jo vært et stort forbilde for meg. Det er alltid morsomt å se ham spille, sier Bjørnstad.

Les også: Tiger takker for støtten

Tiger Woods hadde en pause fra golfen på fem måneder i kjølvannet av utroskapsskandalen som har fått svært mye oppmerksomhet over hele verden. Da 34-åringen gjorde comeback i US Masters skapte det en enorm interesse.

VG Debatt: Diskuter Henrik Bjørnstad og PGA-touren her!

- Det var jo «helt texas», og støyen rundt ham har vel roet seg betraktelig nå. Men det er sånn det blir når det skjer ting med store stjerner. Jeg forholder meg til ham som den utrolige golfspilleren han er. Det han har prestert på banen er vanvittig bra, og hva som har skjedd utenfor har jeg ikke så mye med, sier Bjørnstad og ler.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder