BLIR HJEMME: Watford-kaptein Troy Deeney kommer ikke til å stille på treningsfeltet når Premier League-klubbene starter opp igjen denne uken. Foto: LEE SMITH / REUTERS

Watford-kaptein nekter å komme på trening – bekymret for sønnens helse

Premier League-klubbene starter opp med trening igjen denne uken. Watford-kaptein Troy Deeney (31) har gitt beskjed til klubben om at han ikke kommer til å møte opp.

 • Ida Høidalen
 • Arilas Berg Ould-Saada

Grunnen er at Deeney er bekymret for sønnens helse.

– Sønnen min er fem måneder og har pusteproblemer. Jeg vil ikke komme hjem fra trening og sette ham i større fare. Du må kjøre til trening i treningstøy, du kan ikke dusje og så må du kjøre hjem i det samme skitne treningstøyet, sier Watford-kapteinen i den engelske podcasten «Talk the Talk».

Klubbene i Premier League skal starte opp med treninger i små grupper fra tirsdag denne uken. Watford-spillerne er forventet å være tilbake på treningsfeltet fra onsdag, skriver Sky Sports.

Også Manchester United begynner å trene igjen onsdag denne uken. Det får VG opplyst.

Lokalavisen Bournemouth Echo skriver at Joshua King og hans lagkamerater er tilbake på treningsfeltet i små grupper tirsdag ettermiddag. Sander Berges Sheffield United er allerede i gang med trening. Norwich-veteran Alexander Tettey sier at laget vil være tilbake i trening i løpet av denne uken.

les også

England åpner opp for Premier League i juni

– Vi skal være tilbake denne uken. Jeg har sagt jeg ikke kommer, sier Deeney i podcasten, som forteller videre at han får støtte for beslutningen han har tatt:

– Når jeg forteller detaljert om min personlige situasjon, sier alle at det ikke er noe problem.

Deeney understreker også sin bekymring rundt planene om en eventuell oppstart igjen av sesongen fra juni. 31-åringen mener det er for tidlig.

– De vil at den første kampen skal være 12. juni, så vi er bare tre og en halv uke fra det. Jeg synes overgangen er for rask, sier han og utdyper:

– Selv om vi kommer til å bli testet og holde oss i trygge omgivelser, trengs det bare en person i gruppen for å spre smitte. Jeg ønsker ikke å ta med meg den risikoen hjem.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Premier League
 2. Watford FC
 3. Manchester United
 4. Coronaviruset
 5. Fotball

Flere artikler

 1. Premier League nærmere oppstart: Klubbene får returnere til trening

 2. Se – her er stjernene tilbake på treningsfeltet

 3. Viking går for helomvending – FKH snur ikke

 4. Hevder klubbleger slår Premier League-alarm

 5. United-legende: – Perfekt signering for Manchester United

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder