ÅPNER OM SORGEN: Bode og Morgan Miller kysser hverandre etter et treningsløp i Beaver Creek i 2015. Her sammen med deres eldste barn sammen på Bodes arm.

ÅPNER OM SORGEN: Bode og Morgan Miller kysser hverandre etter et treningsløp i Beaver Creek i 2015. Her sammen med deres eldste barn sammen på Bodes arm. Foto: EZRA SHAW / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Bode Millers datter (1) druknet: – Ber om at ingen skal oppleve slik smerte

Den tidligere alpinstjernen Bode (40) og sandvolleyballspilleren Morgen Beck Miller (31) opplevde tidligere i sommer alle foreldres mareritt da datteren (1) druknet. Nå advarer de andre foreldre.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Lørdag 9. juni fant Morgan Beck Miller ekteparets datter Emeline (19 måneder) druknet i naboens basseng. Livet sto ikke til å redde, og følgende søndag døde hun på sykehuset.

Nå åpner Morgan Beck Miller opp om tapet av datteren, i ett innlegg på Instagram.

– Det er 37 dager siden jeg holdt datteren min. Jeg ber til Gud om at ingen andre foreldre skal føle slik smerte, skriver hun i innlegget.

Sandvolleyballspilleren Beck Miller bruker Instagram-posten til å understreke at drukning er den vanligste dødsårsaken til barn mellom ett og fire år.

– Vi snakker og snakker om vaksinasjon, bilseter, organisk mat, skjermtid etc., men ikke om den største trusselen barna møter. Det er en stille trussel, det tar sekunder. Vær så snille og hjelp oss å spre bevissthet. Det er første steg mot å forhindre slike tragedier, skriver hun.

Dagen etter at Emeline døde, la paret ut en hjerteskjærende melding på iInstagram, der de beskrev smerten de følte.

– Vi er fullstendig knust. Vår kjære datter, Emmy, døde i går. Aldri på en million år trodde vi at vi skulle oppleve smerte som dette. Hennes kjærlighet, hennes lys, hennes ånd vil aldri bli glemt, skrev de.

Bode og Morgan Miller giftet seg i 2012. Emeline var deres andre barn sammen. I oktober venter de nummer tre.

Parets jordmødre startet etter dødsfallet en innsamlingsaksjon i Millers navn. Pengene går til vannsikkerhet for barn.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder