Monte Carlo-drømmen lever for Lodden

SPORT

Den norske pokerstjernen Johnny Lodden trives bedre enn de fleste i Monte Carlo. Nå vil han revansjere tredjeplassen fra 2013.

Publisert: Oppdatert: 06.05.15 19:04

Lodden kommenterte Super High Roller-turneringen fra Monte Carlo på VGTV før han selv dro for å spille European Poker Tour (EPT) Grand Final Main Event. Under kommenteringen var han klar på at han ville revansjere tredjeplassen hans fra 2013, og gå helt til topps i kanskje den mest prestisjetunge pokerturneringen i Europa.

Dette er en turnering den norske pokerspilleren har imponert stort i tidligere, med blant annet en 17. plass og altså en tredjeplass fra 2013. Totalt har han tjent drøyt fire millioner kroner i denne turneringen siden 2008 – med dagens kurs.

Nå imponerer han nok en gang i Monte Carlo, og har et meget godt utgangspunkt etter turneringens fjerde dag.

Totalt gjenstår det 15 spillere av de 564 som betalte rundt 85.000 kroner for å være med i turneringen. Og norske Lodden har mest sjetonger.

VM-toeren Felix Stephensen gjorde det også bra i turneringen. Han røk ut tidlig på den fjerde dagen og sikret seg rundt 200.000 kroner i premiepenger for sin 31. plass.

Førstepremien i EPT Grand Final er over 8,5 millioner kroner. Lodden er allerede sikret snaut 500.000 kroner.

Spillet i Monte Carlo fortsetter torsdag. Sendingen på VGTV starter kl. 12, og det spilles ned til åtte eller seks spillere, før turneringen avsluttes fredag.

Femte dag av turneringen kan du se direkte på VGTV fra kl. 12. Kjetil Flåten og Sigurd Eskeland kommenterer.

Her kan du lese mer om