STJERNEPAR: Her er Caroline Wozniacki og Rory McIlroy sammen under en golfturnering i Georgia i USA i april 2013. Nyttårsaften ble de to forlovet. Foto: AFP, NTB SCANPIX

Sportsparet feiret nyttår med forlovelse

Danmarks store tennisstjerne, Caroline Wozniacki, ble nyttårsaften forlovet med den nordirske golfspilleren Rory McIlroy.

  • Fredrik Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Den danske stjernen annonserte selv forlovelsen via Facebook og Twitter, skriver danske Ekstrabladet. Wozniacki fortalte sine over 500.000 følgere på Twitter at hun startet året med et smell.

- Godt nyttår alle sammen. Rory og jeg startet 2014 med et smell...og jeg sa JA!, skriver tennisstjernen på det sosiale mediet.

I meldingen var det også lagt ved tre bilder. Ett av forlovelsesringen, ett av fyrverkeriet over Sydney og ett med det smilende nyforlovede paret.

Ifølge den danske avisen feiret de to nyttårsaften i Sydney hvor Wozniacki gjør seg klar til årets første grand slam-turnering, Australian Open.

Ekstrabladet skriver at forholdet mellom de to stjernene har vært omgitt av rykter om at de har gått hvert til sitt. De to skal ha benektet dette, og nyttårsaften fikk tvilerne et endelig bevis på at de planlegger fremtiden sammen.

- Jeg har på følelsen at det blir et flott år. Min første seier i 2014, tvitret McIlroy med hashtag #shesaidyes.

McIlroy er som Wozniacki tidligere verdensener. Mens den nordirske 24-åringen har to majortitler på merittlista, venter dansken på sin første Grand Slam-triumf, skriver NTB.

Happy New Year everyone! Rory and I started 2014 with a bang! ... I said YES!!!! pic.twitter.com/J7c2pXgsdC
— Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) December 31, 2013
Happy New Year everyone! I have a feeling it's going to be a great year!! My first victory of 2014 #shesaidyes!! pic.twitter.com/gxO7rDDyPY
— Rory Mcilroy (@McIlroyRory) December 31, 2013

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder