PROFIL: Den tidligere LSK-spilleren Khaled Mouelhi (34) var godt likt av Kanarifansen og kjent for en følsom høyrefot. Her er 34-åringen avbildet i en kamp mot Rosenborg på Åråsen i 2010. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX/NTB,

Tidligere LSK-spiller tiltalt for NAV-svindel

Den tidligere LSK-spilleren Khaled «Kiko» Mouelhi (34) er
tiltalt for å ha svindlet NAV for over 110.000 kroner.

I løpet av høsten må den tidligere LSK-profilen møte i Nedre Romerike tingrett og svare for dagpengene han fikk utbetalt for fire år siden.

Ifølge tiltalen, skal den 34 år gamle tunisieren ha mottatt nærmere 117.000 kroner fra NAV i perioden januar til mai i 2011 – til tross for at han var i utlandet og ikke hadde krav på pengene.

Tiltalen mot 34-åringen ble tatt ut allerede i juni 2011, men politiet på Romerike har hatt problemer med å få tak i ham for å få forkynt innholdet.

POLITIADVOKAT: Bjørn Arne Tronier ved Romerike politidistrikt. Foto: SCANPIX/NTB,

– Det er planlagt et rettsmøte til høsten, sier politiadvokat Bjørn Arne Tronier ved Romerike politidistrikt til VG.

– Ingen kommentar

Den tidligere LSK-spilleren ønsker ikke å kommentere tiltalen overfor VG, men han opplyser gjennom sin forsvarer, Erland Ottersen, at han vil være til stede i det planlagte rettsmøtet.

Khaled «Kiko» Mouelhi debuterte for Lillestrøm på Åråsen med 1-0-seier over Brann i 2005. Han spilte totalt 107 kamper for klubben og scoret syv mål.

Midtbanespilleren var godt likt blant Kanarifansen og for sin følsomme pasningsfot – men han var mest kjent som den best betalte spilleren i klubben med nærmere fire millioner i årlig inntekt.

Bjarmann: En personlig sak

Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann opplyser til VG at LSK ikke har noe med saken å gjøre.

– Det er en personlig sak, sier Bjarmann.

Etter 2010-sesongen var imidlertid tiden i LSK over og midtbanespilleren signerte for Espérance de Tunis i hjemlandet Tunisia.

Mouelhi er registrert med 15 landskamper.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder