BRUDD: Lindsey Vonn og Tiger Woods er ikke lenger kjærester. Det amerikanske sportsparet bekrefer bruddet på sine Facebook-profiler. Her er paret fotografert i oktober 2013 under en turnering i Ohio. Foto:Darron Cummings,Ap

Slutt mellom superparet Lindsey Vonn og Tiger Woods

Alpinisten Lindsey Vonn forteller på sin Facebook-profil at hennes tre år lange forhold med golf-spilleren Tiger Woods er over.

  • Camilla Vesteng

Artikkelen er over fem år gammel

- Etter nesten tre år sammen, så har Tiger og jeg blitt enige om å avslutte vårt forhold. Jeg vil alltid verdsette minnene som vi skapte sammen. Men dessverre, så lever vi begge veldig hektiste liv, som tvinger oss til å tilbringe mesteparten av tiden fra hverandre. Jeg vil alltid beundre og respektere Tiger. Han og hans skjønne familie vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, skriver Vonn på Facebook.

Les også: Woods skylder eks-kona 400 millioner.

FAMILIEKOS: For under en måned siden fulgte Lindsey Vonn Tiger Woods under US Masters i Georgia sammen med Woods' to barn, Charlie og Sam, som han har fra sitt tidligere ekteskap med svenske Elin Nordegren. Foto:David Cannon,Afp

Tiger Woods var verdensener sammenhengende i 264 uker fra 15. august 1999. Han har vunnet 14 Major-turneringer.

Lindsey Vonn har to VM-gull i alpint (utfor og super-G), mens hun har vunnet ett OL-gull. Hun tok gull i utfor i Vancouver i 2010. Hun har vunnet hele 67 seirer i verdenscupen.

Overraskelsesbesøk i Italia

Tiger Woods overrasket Vonn, og kom til Italia for å se kjæresten kjøre på ski, da hun satte ny verdensrekord som den kvinnen med flest verdenscupseirer i alpint da hun tok to verdenscupseirer i Cortina i januar i år.

Lindsey Vonn var tilstede i Georgia under US Masters for under en måned siden da Woods spilte der. Hun stilte villig opp på bilder sammen med hans to barn, Charlie og Sam, som han fikk med ekskona Elin Nordegren. Woods kom med et aldri så lite hav av unnskyldninger for dårlig spill før turneringen startet.

Ble skilt fra Elin i 2010

I august 2010 ble han skilt fra sin svenske kone etter en heftig utroskapsskandale, hvor den ene dama etter den andre sto frem og sa at de hadde hatt et seksuelt forhold til super-golferen. I desember 2009 innrømmet han utroskap og tok seg en lenger pause fra golfen.

Lindsey Vonn har også vært gift en gang tidligere. Det ekteskapet varte i fire år.
– Det er med stor sorg jeg erklærer at Thomas og jeg har bestemt oss for skilsmisse, sa Vonn til Denver Post i november 2011.

Mer om

  1. Golf
  2. Alpint

Flere artikler

  1. Tiger Woods om bruddet: – Brutalt

  2. Alpinstjernen om lekkede privatbilder: – Jeg følte meg krenket

  3. Agent: Løgn om påstått Tiger Woods-forhold til konkurrentens eks-kone

  4. Super-Vonn tilbake for å ta Stenmark-rekorden

  5. Medaljen røyk for Ragnhild Mowinckel etter feil: - Merket at farten ble borte

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder