Målgivende fra Stefan Johansen da Fulham tok et steg nærmere Premier League

(Fulham - Sunderland 2–1) Det er duket for en thrilleravslutning i Championship. Etter seier fredag er Stefan Johansen og Fulham oppe på direkte opprykk til Premier League.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Fulham slo allerede nedrykksklare Sunderland 2-1 hjemme på Craven Cottage fredag kveld etter scoringer av Lucas Piazon og Aleksandar Mitrovic. Johansen hadde målgivende pasning på Mitrovic sin matchvinnerscoring.

Det fører Fulham opp på 2. plass før Cardiff møter Hull på bortebane lørdag, i det som er den nest siste runden i Championship. En kamp Fulham-spillerne utvilsomt vil følge med argusøyne. Om waliserne avgir poeng i den kampen, vil Fulham gå inn i siste runde neste helg i opprykksposisjon.

les også

Stortalentet etter historisk nominasjon: – Galskap

London-laget med med den norske landslagskapteinen i spissen møter Birmingham på bortebane i siste runde, mens Cardiff har Reading på hjemmebane.

Fra før har Wolverhampton allerede vunnet serien, og sikret opprykket til Premier League.

Fulham har vist fantastisk form i andre halvdel av sesongen. Laget er ubeseiret på sine 23 siste ligakamper, man må tilbake til 16. desember, bortekampen mot akkurat Sunderland for å finne forrige tap.

les også

Mourinho: - Jeg solgte ikke Salah, jeg kjøpte ham

Fulham rykket ned fra Premier League i 2014 med Brede Hangeland og John Arne Riise på laget. Med seier i siste kamp, samt at Cardiff avgir poeng i en av sinbe to siste kamper vil trolig også Stefan Johansen få mulighet til å spille Premier League med London-klubben.

Om det ikke lykkes er klubben uansett sikret en ny sjanse i play-off, hvor blant annet Aston Villa med John Terry på laget også er sikret plass.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder