Se storkamper live på VG+ 20. og 21. oktober

Som abonnent på VG+ kan du i høst se verdens største fotballstjerner i aksjon i utvalgte storkamper fra Serie A og La Liga. 20. og 21. oktober viser vi storkampen Barcelona-Sevilla og lokaloppgjøret Inter-Milan.

I samarbeid med rettighetshaver Strivesport har VG+ fått muligheten til å vise enkelte kamper fra italiensk og spansk fotball denne høsten. Lørdag 20. oktober viser vi toppoppgjøret mellom Barcelona og Sevilla, og søndag er det klart for Milano-derbyet Inter - Milan.

Barcelona - Sevilla har avspark kl. 20.45, vi lader opp med studiosending fra kl. 20.00. Kampen kommenteres av Sondre Skandsen.

Søndag braker det løs kl. 20.30 i Milano, mens vi starter studiosending kl. 19.45. Kampen kommenteres av Jens Friberg. Rundt begge kampene vil det være studiosending med blant andre programleder Jamel Rake og Bernt Hulsker.

I tillegg vil vi vise ytterligere fire kamper i november og desember, men oppsettet for de kampene er i øyeblikket ikke klart.

VG har kun rettigheter til å vise kampene i Norge, og det vil derfor ikke være mulig å se kampene hvis du befinner deg i utlandet.

Klikk her for å se kampene, eller logg inn og se dem i videovinduet i toppen av artikkelen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder