VISTE RUMPA: Emil Weber Meek ble en smule brydd da nakenbildet ble tema under innspillingen av TV 2-programmet MMA-studio forrige uke. Foto: VGTV

Her viser Norges UFC-håp rumpa

VGTV: Slik forklarer Meek «rumpestuntet» på Instagram

MMA-fighteren Emil Weber Meek (25) håper en ny seier i buret om 18 dager kan gjøre ham høyaktuell til UFC-stevnet i Sverige i april. Så spørs det om dette «nakenbildet» gjør ham mer eller mindre attraktiv...

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Meek var nylig gjest i «MMA-studio» som sendes på TV 2 Zebra, og fortalte om muligheten for å komme med på stevnet som arrangeres av den største MMA-organisasjonen UFC i april neste år.

- Dersom det skulle bli slik at jeg får muligheten til å gå kamp i UFC, så vil jeg aldri si nei til det. Det kan på en måte være for tidlig, men det er en sjanse jeg ikke kan la gå fra meg, sa Meek i programmet.

Etter tre strake knockoutseirer i første runde har nemlig nordmannen til tross for en kort proffkarriere gjort seg høyaktuell.

Det er en kjent sak at UFC-ledelsen med president Dana White i spissen ønsker å ha fightere fra flest mulig nasjoner, og da peker Meek seg naturlig nok ut.

Fjerde nordmann i UFC?

Dersom Meek skulle få sjansen, så blir han med i en eksklusiv klubb med nordmenn som har gått kamper i UFC. Dan Evensen var første nordmann i UFC, men tapte sine to kamper i 2008 før Jon Olav Einemo ble andremann i 2011, men også han tapte sine to kamper og fikk kontrakten annullert.

Les også: Lær mer om MMA på VGTV

Simeon Thoresen ble historisk da han vant sin UFC-debut i Stockholm for halvannet år siden, men etter to tap var det over også for «The Grin». Nå kan det altså bli Meek sin tur når UFC kommer til Sverige igjen neste år.

- Jeg håper jo at de følger med og har lagt merke til at jeg er en god fighter og har bra kontakt med media for de ser på den biten også, sier Meek som har fått kallenavnet «Hulken» og stilte til innveiing foran sin siste kamp delvis utkledd som den grønne superhelten.

Men det er ikke det eneste stuntet 25-åringen har gjort. VGs journalist, som også var med på innspillingen av «MMA-studio» forrige uke, spurte Meek om bakgrunnen for at han viste fram sin bare rumpe på Instagram og Facebook.

VGTV: Se Meeks svar her!

Ny motstander

23. november går nordmannen sin neste proffkamp. Han tapte debuten der han brakk armen og likevel fortsatte, men har siden da vunnet tre strake kamper på knockout i første runde.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KNOCKOUTREKKE: Emil Weber Meek har imponert i sine tre siste kamper. Foto: www.fit4fight.dk


Planen var at Meek skulle møte svenske Åke Bergvall i «Superior Challenge» i Gøteborg, men han har trukket seg på grunn av skade og dermed er Per Franklin ny motstander. 30-åringen har seks seirer og to tap som proff, og tapte på poeng for Meek som amatør for to og et halvt år siden.

- Jeg har slått ham før og gleder meg veldig til å se hvordan han har utviklet seg, sier Meek.

Simeon Thoresen skulle også ha gått kamp på det samme stevnet, men han har pådratt seg en tåskade og trukket seg. Thoresen har ikke gått kamp siden han tapte i UFC mot David Mitchell i januar og fikk kontrakten annullert.

PS! «MMA-studio» sendes på TV 2 Zebra hver torsdag kl. 22.30.

Les også

 1. MMA-Formo vant med «spesialtrikset»

  Thomas Rønning Formo (27) var overlegen i møtet med tyske Timon Becker (22) i København i går kveld.
 2. Ny knockoutseier for Meek

  (VG Nett) Emil Weber Meek (24) trengte bare to minutter på å servere en ny imponerende knockoutseier i MMA-buret i…
 3. Nå kan du lære om MMA på VGTV

  Mange ser på MMA som en unødvendig brutal idrett som minner om menneskelig hanekamp.
 4. Meek vant på knockout i København

  (VG Nett) MMA-utøver Emil Meek (25) brukte bare ett minutt på å vinne på knockout mot den rutinerte dansken Frodi Hansen…
 5. Slik reagerte NRK-Yasmin på hatbrev

  En illsint TV-seer sendte hatbrev til NRK-programleder Yasmin Syed. Så la hun det ut på nett.
 6. Eksperter advarer: Foreldres festlige Facebook-fasade kan skremme barna

  Foreldre med deledilla i sosiale medier kan skade forholdet til barna sine, mener barnepsykolog.
 7. Norske Emil fortsatte MMA-kamp med brukket arm

  (VG Nett) Emil Weber Meek (24) fikk en brutal proffdebut i MMA da han brakk armen etter to minutter.
 8. Derfor viser høygravide Fotballfrue seg uten en tråd

  Caroline Berg Eriksen (26), best kjent som Fotballfrue, ønsker å vise for hele verden at hun er stolt av magen og…
 9. Emil «Hulk» Meek vant etter 45 sekunder

  MMA-utøver Emil Weber Meek (25) brukte bare 45 sekunder på å vinne på teknisk knockout mot den spanske slagmaskinen Tato…
 10. UFC-Gustafsson er Sveriges nye superstjerne

  Svenske Alexander Gustafsson (26) gikk rett i strupen på verdens antatt beste MMA-utøver Jon Jones (26) i…

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder