VANT: Marianne Skarpnord. Foto: SCANPIX

Marianne Skarpnord vant Australian Ladies Classic: - Veldig deilig!

SYDNEY (VG) Den norske golfspilleren avsluttet med to birdier på rad på Bonville Golf Club, og gikk dermed helt til topps i turneringen.

Sarpsborg-jenta endte til slutt to slag foran australske Hannah Green og spanske Nuria Iturrios, og vant Australian Ladies Classic.

– Det var veldig deilig å få den over streken. Det har vært mye opp og ned de siste årene og det har vært vanskelig å være tålmodig, men endelig betalte det seg, skriver hun i en sms til VG i natt.

Marianne Skarpnord tar med dette sin fjerde seier på europatouren, som denne gang ble arrangert på australsk jord, melder AP.

Før den siste runden var den norske golfproffen på delt 2.-plass, ett slag bak ledende Madelene Sagström fra Sverige.

Skarpnord, som er bosatt i Australia, var i ledelse etter en knallsterk innledning av lørdagens runde med tre birdier på rad fra 2. hull og fem totalt på første halvdel av runden, men et par bogeyer mot slutten av runden gjorde at hun måtte nøye seg med en 69-runde og 2.-plass.

Tonje Daffinrud var også lenge godt med i turneringen i Coffs Harbour. Til slutt endte hun på 34. plass. Karoline Lund endte på 46. plass, mens Celine Borge ikke greide cuten halvveis.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder