John Carew og Ane Dahl Torp i NRK-serien «Heimebane». Foto: Marius Myklebust / NRK

«Helena Mikkelsen» leder VGs Fantasy-kjendisliga: – Overrasket over hvor dårlig Carew gjør det

Etter halvspilt sesong har Ane Dahl Torp (42) fått en klar ledelse i VGs Fantasy-kjendisliga. Nå går hun for totalseier i Eliteserien Fantasy, og slakter motspiller i «Heimebane», John Carew (38).

– Det kjennes bra. Nå som konkurransen har dabbet av i kjendisligaen kan jeg sikte videre mot det opprinnelige målet om å vinne hele Eliteserien Fantasy, sier Ane Dahl Torp til VG.

Hun stiller i VGs Fantasy-kjendisliga som karakteren «Helena Mikkelsen» fra NRK-suksessen «Heimebane». Der spiller Torp rollen som Norges første kvinnelige fotballtrener for et herrelag på toppnivå.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

«VARG IL», som også er navnet på den fiktive klubben i TV-serien, har fått en solid ledelse til konkurrentene med 988 poeng etter halvspilt sesong.

Nærmeste utfordrer er Mads Hansen med 951 poeng, men Torp frykter ikke den tidligere Mjøndalen-spilleren nevneverdig:

– Nei, hvorfor skulle jeg gjøre det?

Hun ligger også langt foran flere andre profiler som fjorårets vinner Camilla Herrem (880 poeng), landslagskeeper Rune Almenning Jarstein (839 poeng), samt stortalentene Martin Ødegaard (768 poeng) og Sander Berge (756 poeng).

Sjekk tabellen selv: Slik ser det ut i kjendisligaen etter halvspilt sesong

Men størst av alt er det nok at hun ligger langt foran motspiller John Carew. Han spiller «Mikael Ellingsen» i serien, som kommer skjevt ut med Torps karakter.

– Jeg er mest overrasket over hvor dårlig John Carew gjør det, sier skuespilleren om den tidligere landslagsspillerens innsats.

les også

Sjekk Carews Fantasy-lag: - Bendtner er en selvfølge

– Det var gøy i starten, men nå begynner det bare å bli litt trist. Jeg ønsker John lykke til med høstsesongen, legger hun til.

Carew ligger helt nede på 11. plass med 732 poeng.

Jentene dominerer

Forrige sesong var det håndballspiller Camilla Herrem som gikk av med seieren i VGs kjendisliga. Om suksessen fortsetter for Torp kan det dermed bli kvinnelig seier i kjendisligaen to sesonger på rad.

Det synes ikke 42-åringen er noe spesielt.

les også

Martin Ødegaards beste Fantasy-tips: Disse to må du ha

– Det er vel normalen, det? Så vidt jeg har skjønt lå Camilla Herrem på topp mesteparten av fjorårssesongen, og vant til slutt. Dere får heller lage en sak når det skulle skje at en mann tar ledelsen, sier hun.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder