Vålerenga godtar Carew-bud

SPORT

Vålerenga har godtatt et bud på 30 millioner kroner fra den franske klubben Strasbourg på John Carew.

  • NTB
Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:17

- Vålerenga og Strasbourg er enige seg i mellom. Nå gjenstår det å se om spilleren blir enig med klubben, sa styremedlem i Vålerenga Fotball, Øystein Stray Spetalen, til NTB.

RBK akter ikke å konkurrere

- 30 millioner kroner er et bud som Rosenborg ikke akter å konkurrere med.

- Det er et hav unna det vi har tilbudt, sa Rosenborgs sportsdirektør Rune Bratseth til NTB.

Han er ikke overrasket over Strasbourgs interesse for Carew.

- Vi i Rosenborg visste vel om klubbens interesse før Vålerenga gjorde det. Vi hadde som kjent Strasbourg på døra et par ganger i forbindelse med Sigurd Rushfeldts overgang, og visste at de jaktet på en spiss, sa Bratseth.

Carew vil til RBK

Men det som gjør at Rune Bratseth fortsatt ikke regner John Carew som tapt for Lerkendal, er spillerens egne ønsker om å spille for Rosenborg. Og da kan ikke all verdens penger få ham til å reise til Strasbourg.

- Kanskje vi reiser ned for å kikke på forholdene. Men egentlig er ikke dette (Strasbourg) så veldig interssant, sa Carew til TV2 mandag kveld.

- Generelt sett mener jeg at spillere har best av å utvikle seg i Norge. Og det sier jeg ikke fordi Rosenborg er involvert i denne saken. Men det er vel sterke signaler om at spilleren også ønsker å være i Norge, sa Bratseth til NTB.

- Ikke ute av bildet

- Hadde det vært en av de største klubbene i Europa kunne jeg ha skjønt det. Men Strasbourg hører vel ikke hjemme der, sa Rune Bratseth

Strasbourg endte på 12. plass i fransk 1. divisjon sist sesong, og scoret bare 30 mål på 34 kamper.

- Det er mye tryggere i Rosenborg og i Norge. Jeg kan godt tenke meg å bo i Norge en stund til, sa John Carew. Øystein Stray Spetalen i Vålerenga er også klar over at Carew kan velte overgangen.

- Rosenborg er ikke ute av bildet, sa Stray Spetalen til NTB.