• NTB
Publisert: Oppdatert: 25.02.03 13:18

Sportsnotiser 1 - torsdag

SPORT

Mia fortsetter i Tertnes likevel?
Mia Hundvin er optimistisk etter flere møter med Tertnes og deres sponsorsjef i DnB-konsernet, Jacob Lund. - Det ser positivt ut, sier Hundvin til Bergens Tidende. Verken representanter fra Tertnes-ledelsen eller Morgan Andersen fra NISO har deltatt på møtene. Hundvin sier hun vil bestemme seg før helgen, men vil ikke kommentere ryktene om at hun er aktuell for danske Fredriksberg.

Lyn vil ha TIL-spiss
1. divisjonsklubben Lyn har lagt inn bud på Tromsøs svenske spiss Andreas Ottoson. Nordlys skriver at 28-åringen har en av de aller beste kontraktene i TIL, med ei årslønn på rundt 600 000 kroner. Ottosson sier han ikke har noen bråhast med å bestemme seg. Han kom fra Öster som Bosman-spiller i fjor.

Tone Haugen blir trener
Den tidligere fotballproffen og landslagsspilleren Tone Haugen har takket ja til å trene 1. divisjonsklubben Fortuna Ålesund neste sesong. Haugen skal være spillende trener for sine tidligere lagkamerater, skriver Sunnmørsposten. 35-åringen har tre år bak seg i japanske Nikko og har 90 landskamper.

Bohinen sliter med kneet
Derbys Lars Bohinen får ikke kommet igang med trening etter operasjonen i kneet. Årsaken er at det fortsatt er en del væske i kneet. Han skriver på internettsiden sin at han håper å være spilleklar mot Manchester United 20. november.

Viking får mindre underskudd enn ventet
Salget av Thomas Solberg til Aberdeen og tysk motstander i UEFA-cupen gjør at Viking er i ferd med å senke årets underskudd fra 17 til 11 millioner kroner. Et spillersalg kan gi balanse i regnskapet, skriver Stavanger Aftenblad. Samtidig er det klart at Stavanger-klubben har klart å snu den synkende tilskuertrenden. For første gang siden 1993 går antall publikummere opp.

Schou-Andreassens sønn blir trener
Kjell Petter Schou-Andreassen legger keeperhanskene på hylla og blir trener for 3. divisjonslaget Sola. Sønnen til tidligere landslagstrener Kjell Schou-Andreassen sier til Stavanger Aftenblad at han ser fram til å gå i sin fars fotspor.

Roforbundet kutter ut båter foran OL
Roforbundet velger å satse alle ressurser på seks utøvere og to båter fram mot OL i Sydney neste år. Dobbeltsculleren og firer uten styrmann blir de eneste som skal forsvare de norske fargene, skriver Stavanger Aftenblad. Det betyr trolig at rolandslaget mister sitt eneste kvinnelige innslag, drammensroeren Kristine Bjerknes. Hun har vært ensom kvinne de to siste sesongene, men legger ifølge Drammens Tidende/Buskerud Blad trolig opp som følge av roforbundets satsing.