Sportsnotiser 1 - lørdag

Sola-spiller blir Spania-proff - Teitur Thordarson blir til Brann er best - Ipswich gir Brann kamp om spiss.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 18 ÅR GAMMEL

Sola-spiller til spansk håndball
Strekspiller Brigitte Myklebust fra Sola Håndballklubb skal fra høsten spille for det nyopprykkede spanske topplaget, Alicante, skriver Stavanger Aftenblad.
Myklebust, som også har en fortid i Gjerpen, skal kombinere topphåndball med språkstudier på den spanske sørkysten. Hun har skrevet ettårskontrakt med Alicante. (NTB)

- Blir til Brann er best i Norge
Teitur Thordarson har kontrakt med Brann ut neste sesong, men sier at han ønsker å bli til klubben har etablert seg som Norges beste lag. Allerede etter fjorårets suksess var Thordarson ønsket av en utenlandsk klubb.
- Jeg hadde muligheten til å dra ut, og kunne tjent mer penger enn i dag, sier han til Bergens Tidende. Det er 38 år siden Brann sist var best i Norge. (NTB)

Bokser seg til suksess
Våg-damene tar utradisjonelle metoder i bruk for å klore seg fast i eliteserien i håndball. Det nyopprykkede kristiansandslaget har begynt med boksing for å stå bedre rustet.
- Denne treningen får fram et killerinstinkt uten like. Vi kan ikke være så snille som vi har vært tidligere, sier Våg-trener Odd Ivar Hjetland til Fædrelandsvennen. (NTB)

Ipswich gir Brann kamp
Fredag trente Hartlepools lovende midtbanespiller Tommy Miller (22) med Brann. Nå skal eliteserieklubben Ipswich være interesset i en overgang. Ifølge avisa Northern Echo er Ipswich villig til å betale rundt 14 millioner kroner for spilleren, som sier at han helst vil spille i England. (NTB)

Wilkinson går av som U21-trener
Etter flere dårlige resultater har Howard Wilkinson gått av som trener for det engelske U21-landslaget. Den tidligere Leeds-manageren fikk hard kritikk etter tap mot Spania og Hellas. I engelsk presse nevnes Nottingham Forest-manager David Platt som en het kandidat til å overta. (NTB)

Beckham vant rettssak
David Beckham og kona Victoria har vunnet rettssaken mot den engelske avisa Sunday People, som hadde planer om å trykke uautoriserte bilder de hadde tatt i Beckham-familiens nyoppussede luksusbolig i Hertfordshire. Det var en bygningsarbeider som hadde skaffet bildene, melder The Independent. (NTB)

København avventer med Myhre
FC København er ikke i hastverk med å legge inn bud på Thomas Myhre, som Everton ønsker å selge. Michael Stensgaard har vært skadet i ett år og får i løpet av uka beskjed om han noen gang kan spille igjen.
- Det finnes mange målmenn der ute, så den plassen er jeg ikke engstelig for, sier sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm til Ekstra Bladet. (NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder