Slik spilles fjerde runde i cupen

I cupens fjerde runde er det duket for flere Eliteserie-dueller. Blant annet får Sarpsborg 08 besøk av Odd.

  • VG
Publisert:
Artikkelen er over fem år gammel

Onsdag ble Sogndal den tredje Eliteserie-klubben som ble slått ut av cupen, da Florø snudde og vant 2-1. Sandefjord og Viking ble slått ut allerede i andre runde.

– Det var en tett og jevn kamp, som kunne gått begge veier. Men alt i alt synes jeg det er greit vi vinner, og jeg er veldig fornøyd med at vi klarer å snu en kamp vi kommer bakpå, sier Florø-trener Terje Rognsø til VG.

I fjerde runde venter ny Eliteserie-motstand for Florø, når de skal gjeste Kristiansund.

– Vi håpet selvsagt på en ny hjemmekamp, og Kristiansund blir et nytt bekjennskap for oss. De er et godt hjemmelag. Jeg håper vi kan prestere godt, men vi er selvsagt avhengig av marginer. Men det er ikke noe lag vi frykter, vi kan ikke gå rundt å frykte noen, sier Rognsø.

– Målet vårt må være å få en hjemmekamp til, legger han til.

Fikk du med deg resultatene fra tredje runde? Se dem her

Det var ikke bare Sogndal som fikk problemer i tredje runde, Haugesund, Stabæk og Vålerenga måtte alle ut i ekstraomganger i sine oppgjør, men alle gikk til slutt videre.

Både Stabæk og Haugesund avgjorde ganske greit i ekstraomgangene mot henholdsvis Notodden og Egersund, til tross for at sistnevnte reduserte i sluttminuttene.

For Vålerenga satt seieren litt lenger inne, Herman Stengel satte vakkert inn 1-0 på frispark i første ekstraomgang, men Ørn Horten skapte flere store sjanser og kunne fort utlignet i sluttminuttene. Men til slutt slapp Vålerenga med skrekken - som mot Kråkerøy i andre runde.

Les også: Florø slo Sogndal ut av cupen

Etter onsdagens kamper ble cupens fjerde runde trukket.

Jerv/Åsane - Rosenborg
Lillestrøm - Tromsø
Mjøndalen/Strømsgodset - Brann
Vålerenga - Elverum
Kristiansund - Florø
Stabæk - Aalesund
Haugesund - KFUM/Molde
Sarpsborg 08 - Odd

Kampene spilles 9. og 10. august.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no