Viktor Durasovic (i bildet) og Herman Høyeraal greide ikke å holde Norge inne kampen om avansement i Davis Cup-kvalifiseringen.

Norge ute av Davis Cup-kvalifiseringen – tapte alle kampene mot Serbia

Viktor Durasovic og Herman Høyeraal greide ikke å forlenge det norske håpet i kvalifiseringen til tennisturneringen Davis Cup.

Publisert:

Durasovic og Høyeraal tapte doublekampen for Nikola Cacic og Filip Krajinovic med sifrene 4-6, 6-3, 3-6. Det var Norges tredje strake tap i best av fem-serien, og dermed var håpet ute.

Senere lørdag tapte Durasovic dessuten også for Hamad Medjedovic med sifrene 4-6, 7-6 (7-4), 4-10. Dermed ble det 0-4-tap sammenlagt for det norske laget.

Fredag tapte Durasovic og Andreja Petrovic singlekamper på hjemmebane på Hasle i Oslo. Norge skal dermed, som i fjor, spille i en av verdensgruppene senere i år.

Durasovic og Høyeraal hang godt med i starten, men serberne opparbeidet seg etter hvert en ledelse på et servebrudd. Den fordelen sikret de inn til settseier.

I andre sett slo nordmennene tilbake og åpnet sterkt. De ledet 3-0 og ga ikke fra seg fordelen på vei mot seier. I siste sett viste serberne seg sterke og vant 6-3. Dermed sikret de også avansement til puljespillet i turneringen.

Canada er regjerende Davis Cup-mester.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no