VAR-drama avslørte Selnæs-skuespill

(Bordeaux-St. Etienne 3–2) Ole Selnæs (24) var en av hovedpersonene da VAR felte ham som skuespiller. Motstander Younousse Sankhare (29), som først fikk rødt kort, slapp med gult da Selnæs ble avslørt.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Med 15 minutter igjen tok St. Etinne-spiller Ole Selnæs tak i Bordeaux-spiller Sankhare. Drakten står ut som et seil i storm. Sankhare svarer med å dra i drakten til Selnæs.

For å frigjøre seg tar Sankhare i med armen. TV-bildene viser at han treffer Selnæs på halsen. Nordmannen tar seg til ansiket og kaster seg ned på gresset.

Fransk brannfakkel om Ole Selnæs: – Kunne spilt i PSG og Barcelona

Dommeren gir den tidligere Rosenborgs-spilleren gult kort. Sankhare får rødt kort.

Men videoassistert dømming viser at Selnæs aldri ble truffet i ansiktet. Bordeaux-spilleren blir dermed bedt om å komme tilbake på banen. Han får gult kort istedenfor.

Selnæs avslører hvorfor han har ekstremt stor selvtillit:

På dette tidspunktet sto det 2–2 i kampen.

Fra rødt kort til avgjørende corner

Ett minutt på overtid sørget mannen, som først ble utvist, for hjørnespark. Og det ble mål, Pablo Castro sørget for hjemmeseier på Matmut Atlantique etter det hjørnesparket.

Selnæs i sitt livs form: – Jeg har ingen høy stjerne i Norge

Det var gjestene som scoret først, etter 16 minutter. Seks minutter senere var lagene like langt. Så tok Bordeaux ledelsen før laget til Selnæs utlignet.

Tidlig i kampen måtte Neven Subotic forlate kampen med skrekkskade etter sammenstøt med egen keeper. Se her:

Ole Selnæs utestengt i 11 måneder etter dommerbråket

Den norske landslagsspilleren har kontarkt med den franske klubben ut juni 2020. Han forlot RBK i 2016.

Paris St. Germain leder den franske ligaen suverent. Et hav foran Lille. St. Etienne er nummer seks, mens Bordeaux er på 10. plass.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder