Jarl Magnus Riiber hoppet seg opp til 3.-plass i Klingenthal.

Riiber hoppet seg opp på pallen i Klingenthal – ny konkurranse søndag

Jarl Magnus Riiber hoppet seg opp fra 6.- til 3.-plass i hoppdelen av kombinertkonkurransen i Klingenthal.

Publisert:

Riiber gikk inn til sjette beste tid på lørdagens langrenn og var dermed avhengig av et kjempehopp for å kunne konkurrere om de gjeveste plasseringene.

Nordmannen leverte et svev på 136,5 meter, noe som sendte han opp på 3.-plass, 6,9 poeng bak den østerrikske vinneren Johannes Lamparter.

Jens Lurås Oftebro lå best an av nordmennene på en 2.-plass etter langrennet, men klarte ikke å gjenskape magien i hoppbakken. Oftebro landet på 120,5 meter og datt med det ned på 14.-plass.

Andreas Skoglund og Simen Tiller fulgte på 16.- og 17.-plass, mens Espen Bjørnstad ble nummer 25. Einar Lurås Oftebro endte på 43.-plass.

Det skulle i utgangspunktet blitt gjennomført en full kombinertkonkurranse i Klingenthal lørdag. Grunnet mye vind kunne ikke hoppdelen gjennomføres, og konkurranseformen ble endret til fellesstart. Hopprennet måtte dermed avholdes søndag morgen.

Det skal gås et nytt kombinertrenn om bare noen få timer. Klokken 10.30 setter kombinertgutta utfor på ny i hoppbakken, før de skal ut og gå langrenn 13.15.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no