Sportskalender

Gå til
Tottenhams Richarlison er oppgitt.

Frustrert Tottenham-stjerne fyrer løs i intervju: − Ikke mulig å forstå

Tottenham-spissen Richarlison retter skarp kritikk mot spilletiden han har fått av manager Antonio Conte i et nytt intervju.

Publisert:

Det var i etterkant av onsdagens mesterligaexit mot Milan at brasilianeren lot seg intervjue av brasilianske medier.

Richarlison startet 0-0-kampen på benken, men kom inn som innbytter mot slutten da Tottenham jaktet scoring.

– Denne sesongen har vært, unnskyld språket, dritt, sier Richarlison til ESPN Brasil etter kampen, og begrunner det med lite spilletid.

I intervjuet med TNT Sports Brasil peker spissen på at han var med i startoppstillingen da London-klubben nylig slo både Chelsea og West Ham 2–0 i ligaen. Mot Wolves sist helg, da det ble 0-1-tap, var han imidlertid igjen henvist til benken.

– Plutselig plasserte han meg på benken, og mot Wolves fikk jeg spille fem minutter. Jeg spurte hvorfor, men de ville ikke si noen ting, sa Richarlison ifølge Sky Sports.

– Og i går ba de meg ta en test i styrkerommet, og sa at dersom den var bra, kunne jeg spille, men da kampen kom, satte de meg på benken. Sånt er det ikke mulig å forstå, fortsatte han.

Brasilianeren er spent på om han får flere forklaringer av sjefen Antonio Conte.

– La oss se hva han sier i morgen, men vi er ikke dumme her. Jeg er profesjonell, jeg jobber hver dag og vil spille, sa spissen.

Også Tottenhams manager går en usikker fremtid i møte.

– Kontrakten min går ut i juni. Vi får se. Det kan hende at de vil sparke meg før sesongslutt, sier Tottenham-manager Antonio Conte til italiensk tv etter kampen.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no