UTE Å KJØRE IGJEN: Tiger Woods ble arrestert mandag morgen i Florida, mistenkt for å ha kjørt påvirket av rusmidler. Senere ble det hevdet at det var alkohol. Foto: Lynne Sladky AP

Tiger arrestert for fyllekjøring

Tiger Woods (41) skal ifølge en rekke amerikanske nyhetskilder ha blitt arrestert for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand i Florida natt til mandag.

  • Øystein Jarlsbo

Artikkelen er over tre år gammel

CNN tar imidlertid et forbehold når det gjelder – «under påvirket tilstand» – og skriver at det foreløpig er uvisst om Woods avla en positiv prøve på alkohol eller narkotika.

TATT AV POLITIET: Dette bildet er tatt av sheriffens kontor i Palm Beach og viser Tiger Woods etter arrestasjonen mandag morgen lokal tid i Florida. Foto: AP

USA Today, ABC News og nettstedet for kjendisnyheter, TMZ, er blant nyhetsstedene som hevder at den tidligere suverene verdenseneren i golf ble arrestert av politiet i Jupiter i Florida mandag morgen lokal tid.

Ifølge CBS skal Tiger være bosatt i Jupiter.

Nyhetsstedene viser til offentlige arrestlogger.

I disse står det at Tiger Woods ble stoppet, mistenkt for å kjøre i bil i påvirket tilstand. Han skal angivelig ha vært påvirket av alkohol. USA Today skriver at Tiger Woods ble løslatt fra arresten i morges klokken 10.50 lokal tid. Det vil si mandag ettermiddag norsk tid.

The Guardian skriver at Tiger Woods ble stoppet nær sitt hjem, men at andre omstendigheter rundt kjøreturen ikke er kjent. Det er ventet at offentligheten får tilgang til politirapporten tirsdag.

Leste du denne for fire dager siden? Tiger: Ser lyst på fremtiden etter ryggoperasjon nummer fire

For en uke siden skrev han på sin egen hjemmeside at han er innstilt på å komme tilbake på golfbanen, selv om han har slitt med ryggproblemer.

Twitter reacts to the release of Tiger Woods' mugshot after his DUI arrest early Monday morning https://t.co/yXV6rjAoV0

Han ble operert 19. april. Det er ikke ventet at han vil kunne spille golf i 2017, selv om om inngrepet blir beskrevet som vellykket.

– Jeg har ikke følt meg så bra på flere år. Jeg har ikke ord for å beskrive hvor godt det føles å slippe smertene, skrev Woods i sitt blogginnlegg.

Og tilføyde:

– Akkurat nå har jeg fullt fokus på rehabiliteringen, og jeg gjør det legene har bedt meg om. Jeg tar en dag av gangen. Når det er sagt: Jeg vil spille profesjonell golf igjen.

Tiger Woods, som har vunnet 14 majorturneringer i karrieren, spilte siste gang 3. februar. Det var i Dubai. Han trakk seg etter å ha gått første runde på 73 slag. Han har bare spilt 19 internasjonale turneringer etter at han gjennomgikk sin første ryggoperasjon 31. mars 2014, skriver ESPN.

Han vant sin siste majorturnering i 2008. Det var U.S. Open.

Taking a look at the timeline of Tiger's troubles https://t.co/DHhMEW8siQ

Bildet av den skjeggete Tiger Woods, kledd i det som ser ut til å være en hvit t-skjorte, er tatt av The Palm Beach County Sheriff's Office og distribuert til nyhetsbyrået AP.

Talsperson Kristin Rightler ved det lokale politiet i Jupiter bekrefter overfor CNN at golflegenden ble arrestert «rundt klokken tre» mandag morgen, mistenkt og deretter siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand.

BEDRE TIDER: Tiger Woods og hans daværende kone, svenske Elin Nordegren, under en NBA-finale i Florida sommeren 2009. Foto: Hans Deryk Reuters

Arrestasjonen blir også bekreftet på politiets hjemmeside. Tiger Woods ble løslatt uten kausjon.

Tiger Woods karriere på golfbanen har stort sett bestått av nedturer siden han kjørte inn i et tre på sin egen eiendom i 2009. Det viste seg at årsaken til Tigers villmannskjøring var en heftig krangel mellom ham og hans daværende kone, svenske Elin Nordegren.

Bakgrunn: Tigers kone snakker ut om skilsmissen

Etter hvert kom det frem at Tiger Woods hadde vært utro mot Nordegren ved flere anledninger, og med flere kvinner. Dette skjedde i kjølvannet av at Tiger Woods hadde vært satt ut av spill på grunn av en kneoperasjon.

Nordegren og Woods hadde da vært gift i fem år. Etter bruddet med Elin Nordegren var Tiger Woods borte fra golfbanen i fire måneder.

Mer om

  1. Golf
  2. Tiger Woods

Flere artikler

  1. Tiger Woods om arrestasjonen: – Jeg forventer mer av meg selv

  2. Tiger satt og sov bak rattet

  3. Woods ferdig med rehabiliteringsprogram

  4. Tiger har lagt seg inn på klinikk

  5. Golfstjerne reagerer: Hvorfor er folk så stygge mot Tiger Woods?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder