Anders Mol (t.v.) og Christian Sørum er klar for semifinale i Doha.

Mol og Sørum til semifinale i Doha

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum er klar for semifinale i verdenstouren i Doha etter seier over den tyske douen Nils Ehlers og Clemens Wickler.

Publisert:

De norske OL-mesterne vant med sifrene 21-17, 17-21, 15-10. I semifinalen venter den italienske duoen Adrian Carambula/Alex Ranghieri. Den spilles søndag ettermiddag.

Lagene fulgte hverandre tett i starten, men Mol og Sørum skaffet seg et overtak til 16-13-ledelse. Det forspranget rotet de ikke bort, og de vant det første settet.

Nordmennene fikk en god start på andre sett og skaffet seg tidlig en liten luke, men tyskerne kjempet seg tilbake i kampen og tok ledelsen 16-15.

Mol gjorde to feilserver og ga tyskerne muligheten til å knappe innpå. Der den norske duoen gjorde feil, spilte Ehlers og Wickler godt. Tyskerne utlignet kampen med settseier 21-17.

Dermed måtte det spilles et avgjørende sett til 15, der Mol åpnet med godt spill og blokket Wickler. Mol og Sørum viste mye bedre takter og tok ledelsen 5-2. De norske fortsatte å storspille og sikret seieren.

Forrige helg avsluttet Mol og Sørum den koronautsatte 2022-sesongen med triumf i verdenstourfinalen.

Publisert:

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no