NÆRE: Tiger Woods, som vanlig i rød skjorte på søndag, slår ut på hull 5 under den siste runden av Valspar Championship på Copperhead-banen. Foto: REUTERS

Bare nesten for Tiger i seierskamp

Golfens største stjerne sørget for en spennende avslutning, men Tiger Woods (42) må vente litt lenger på PGA-seier nummer 80.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

42-åringen klarte nemlig aldri å finne frem storspillet på siste dag av PGA-turneringen Valspar Championship, og måtte til slutt nøye seg med en delt annenplass.

– Jeg følte meg ikke så skarp med jernspillet i dag. Jeg traff noen flagg, men det ville seg ikke, sier Woods etter sin beste plassering på PGA-touren siden 2013.

Tutta om sitt nære forhold til Trump: – Han jukser som faen

Paul Casey ble nemlig for sterk. Engelskmannen klinket til med en strålende 65-runde (seks under par), og kunne til slutt puste lettet ut og innkassere sin annen PGA-seier i karrieren.

– Jeg spilte med et tungt hjerte, sier Casey, som mistet en nær venn forrige uke, i et intervju vist på Eurosport.

Woods sørget for å skape skikkelig spenning i innspurten, ved å senke en enorm putt på det nest siste hullet.

Det falt også i god jord hos Eurosport-kommentator Per Haugsrud:

Men på tross av dette, var det faktisk spesielt putteren som skuffet i den siste runden på den krevende Copperhead-banen i Florida. Woods hadde flere gode muligheter, men klarte bare to birdies. Med én bogey på scorekortet, ble det en runde på 70 (én under par).

– Jeg har blitt litt bedre enn jeg var for noen uker siden. Jeg hadde en god sjanse til å vinne, og hadde noen putter her og der gått min vei, så kunne det blitt en annen historie, var Woods’ oppsummering.

Woods har ikke vunnet en PGA-turnering på over fem år, men hadde gitt golffans verden over troen tilbake etter storspill de tre første dagene i Florida.

Politiet frigir video av pågripelsen av Tiger Woods

Det er bare fem måneder siden Woods kunne slå baller igjen etter sin fjerde ryggoperasjon.

Men etter et imponerende comeback viser han lovende form før årets første major-turnering Masters, som spilles 5. til 9. april på Augusta-banen i Georgia.

Woods spiller igjen allerede torsdag, i Arnold Palmers prestisjetunge turnering på Bay Hill i Florida.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder