NÆRE: Tiger Woods, som vanlig i rød skjorte på søndag, slår ut på hull 5 under den siste runden av Valspar Championship på Copperhead-banen. Foto: REUTERS
NÆRE: Tiger Woods, som vanlig i rød skjorte på søndag, slår ut på hull 5 under den siste runden av Valspar Championship på Copperhead-banen. Foto: REUTERS

Bare nesten for Tiger i seierskamp

SPORT

Golfens største stjerne sørget for en spennende avslutning, men Tiger Woods (42) må vente litt lenger på PGA-seier nummer 80.

Publisert: Oppdatert: 11.03.18 23:37

42-åringen klarte nemlig aldri å finne frem storspillet på siste dag av PGA-turneringen Valspar Championship, og måtte til slutt nøye seg med en delt annenplass.

– Jeg følte meg ikke så skarp med jernspillet i dag. Jeg traff noen flagg, men det ville seg ikke, sier Woods etter sin beste plassering på PGA-touren siden 2013.

Paul Casey ble nemlig for sterk. Engelskmannen klinket til med en strålende 65-runde (seks under par), og kunne til slutt puste lettet ut og innkassere sin annen PGA-seier i karrieren.

– Jeg spilte med et tungt hjerte, sier Casey, som mistet en nær venn forrige uke, i et intervju vist på Eurosport.

Woods sørget for å skape skikkelig spenning i innspurten, ved å senke en enorm putt på det nest siste hullet.

Det falt også i god jord hos Eurosport-kommentator Per Haugsrud:

Men på tross av dette, var det faktisk spesielt putteren som skuffet i den siste runden på den krevende Copperhead-banen i Florida. Woods hadde flere gode muligheter, men klarte bare to birdies. Med én bogey på scorekortet, ble det en runde på 70 (én under par).

– Jeg har blitt litt bedre enn jeg var for noen uker siden. Jeg hadde en god sjanse til å vinne, og hadde noen putter her og der gått min vei, så kunne det blitt en annen historie, var Woods’ oppsummering.

Woods har ikke vunnet en PGA-turnering på over fem år, men hadde gitt golffans verden over troen tilbake etter storspill de tre første dagene i Florida.

Det er bare fem måneder siden Woods kunne slå baller igjen etter sin fjerde ryggoperasjon.

Men etter et imponerende comeback viser han lovende form før årets første major-turnering Masters, som spilles 5. til 9. april på Augusta-banen i Georgia.

Woods spiller igjen allerede torsdag, i Arnold Palmers prestisjetunge turnering på Bay Hill i Florida.

Her kan du lese mer om