Målscorer Máne klikket i sinne da Liverpool vant

(Burnley - Liverpool 0–3 ) Liverpools angrepstrio fortsetter å kjøre på. Men Sadio Mané var åpenbart frusert over at Mohamad Salah for sjelden spiller ballen videre.

45 minutter etter at Manchester City vant 4–0, var det avspark på Turf Moor. Og presset var på forrige sesongs seriegtoer etter målfesten til City over Brighton.

Og seier ble det, den 13. på rad i Premier League for Liverpool. Det er ny klubbrekord. Den forrige rekorden ble satt mellom april og oktober 1990, da var Kenny Dalglish manager.

les også

Van Dijk historisk - tidenes første forsvarsspiller kåret til årets spiller

Og det er mange målhungrige angrepsspillere på Liverpool, ikke langt unna full overtenning på å score mål noen ganger. Og Mohamad Salah hadde tilløp til overdrevent egospill flere ganger i denne kampen, også på det tredje målet så det ut som om han ville avslutte selv.

Og Mané var åpenbart frustrert, oppgitt og sint da han ble byttet ut etter 85 minutter, for at han ikke ble spilt opp da han sto i god posisjon oftere.

Mané slo han rundt seg med armene. Han snakket til støtteapparatet og lagkamerater. Firmino forsøkte å ro ham ned, og da kom det et litt rolig nikk tilbake.

les også

Liverpool med målfest i serieåpningen: – En standard for resten av sesongen

Liverpool-manager Jürgen Klopp blir konfrontrert med Manés sinne etter kampen.

– Han er full av følelser. Det er vi alle. Nå er han helt rolig, sier Klopp på TV2s sending - samtidig som han forsøker å smile og le det hele bort.

– Vi er alltid farlige på topp

Tilbake til start og Liverpools første mål i kampen.

Etter 33 minutter løsnet det for Liverpool. Alexander-Arnold la inn fra omlag 30 meter, innlegget gikk via Chris Wood. Dermed ble lobben som gikk i perfekt bue i mål registrert som selvmål.

– Det spiller ikke så stor rolle om det ble mitt mål eller ei. Det viktigste er laget. Og det er viktig at vi holdt målet rent, sier Alexander-Arnold til TV2.

Noen få minutter etter var Sadio Mané frempå. Firmino tok ballen fra Ben Mee, Firmino serverte Mané som satte ballen pent i lengste hjørnet. Burnleys keeper Nick Pope sjanseløs.

– Vi spilte en virkelig god kamp. Vi er alltid farlige på topp. Dette var en god en, sier Klopp til TV2.

Burnley var med i starten av 1. omgang, men det ble selvsagt tungt med to kjappe mål imot. Etter sidebytte var Liverpool på fra start, og gjestene var det klart beste laget. Etter 80 minutter ble det scoring nummer tre, denne gangen var det servitør fra 2–0 som økte til 3–0, Roberto Firmino får ballen fra Mohamad Salah, Firmino skyter fra 16 meter og klinker ballen i mål.

Dermed er Liverpool det eneste laget som ikke har avgitt poeng i Premier League så langt.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool16151040142646
2Leicester City16122239102938
3Manchester City16102444192532
4Chelsea169253124729
5Manchester United166642519624
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

GRATULERER: Virgil van Dijk var borte og feiret scoring med Sasdio Mané. Foto: CARL RECINE / X03807

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder