Martinsen havnet i bråk etter ny knallhard takling

(Chicago Blackhawks-Vancouver Canucks 2–5) I kamp nummer to etter NHL-comebacket presenterte Andreas Martinsen seg med nok en susende takling. Det endte i bråk og utvisning.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Andreas Martinsen gjorde comeback i NHL da han ble kalt opp til Chicago Blackhawks fra AHL-laget Rockford IceHogs tidligere denne uka. I første kamp presenterte han seg med en susende takling. Det gjorde han også i kamp nummer to.

For i nattens 2–5-tap for Vancouver Canucks leverte han nok en solid takling på Canucks-spiller Brendan Leipsic. Det fikk motspiller Derrick Pouliot til å reagere. Det hele endte med at nordmannen kastet hanskene og la sistnevnte i bakken.

Se videoklipp av situasjonen øverst i saken.

Martinsen, som trente boksing med Anders Myrvold og Roar Petäjämaa før han dro over, fikk fem minutter utvisning. Nordmannen fikk ti minutter på isen for Blackhawks, som har spilt seg ut av kampen om sluttspill-plassene.

Også Mats Zuccarello og hans New York Rangers tapte nattens NHL-kamp. De ble slått 4–3 av Philadelphia Flyers, og håpet om NHL-sluttspill for Zucca og co henger også i en tynn tråd.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder