GRUNN TIL Å GLISE: Tiger Woods (41) kunngjorde mandag at han gjør comeback. Her fra pressekonferanse under Presidents Cup i september. Foto: REUTERS

Tiger Woods gjør comeback

Etter ni måneder på sidelinjen, er endelig golfstjernen frisk nok til å spille turneringer igjen.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Returen er satt til hans egen turnering, Hero World Challenge på Albany på Bahamas, som spilles fra 30. november til 3. desember.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til konkurransegolf. Albany er den perfekte setting, og det blir stort å spille med et utsøkt felt, sier Woods til sin egen hjemmeside.

Woods har ikke spilt siden han trakk seg fra turneringen Dubai Desert Classic 3. februar i år på grunn av ryggproblemer.

Siden det har han gjennomgått flere ryggoperasjoner, den seneste i april, og det har ikke sett lovende ut for en snarlig retur.

Men den seneste tiden har han publisert flere hint om at han er på vei tilbake, som denne:

I mai ble Woods pågrepet sovende bak rattet i påvirket tilstand, og forrige uke innrømmet han å være skyldig i farlig kjøring, etter å ha blitt tatt med marihuana og flere reseptbelagte legemidler i systemet.

Pågripelsen viste også en omtåket Woods:

Turneringen på Bahamas har et begrenset felt med totalt 18 av verdens beste golfere i startfeltet. Golfesset gjorde også comeback i samme turnering i fjor etter 16 måneders fravær. Da endte han til slutt helt sist i feltet. Så også i 2014..

Woods er en av tidenes mest suksessrike golfere, og er sportens største stjerne, til tross for at de senere årene har blitt ødelagt av skader. Han har vunnet 14 majortitler og 79 turneringer på PGA-touren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder