MÅTTE GI SEG TIL SLUTT: Jamie Varner sitter hjelpeløs på kanvasen etter å ha fullført den første runden av oppgjøret mot James Krause. Foto: Reuters

MÅTTE GI SEG TIL SLUTT: Jamie Varner sitter hjelpeløs på kanvasen etter å ha fullført den første runden av oppgjøret mot James Krause. Foto: Reuters

Fortsatte MMA-kamp med ødelagt ankel

Skal ha pådratt seg to brudd og leddbåndskader

MMA-utøver Jamie Varner (29) skal ikke beskyldes for å gi seg uten kamp selv om han gikk på et nederlag mot James Krause (27) i Las Vegas natt til søndag.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Oppgjøret mellom de to var det første på det såkalte hovedkortet av «UFC 173» i MGM Grand Arena i Las Vegas. Varner hadde tydeligvis bestemt seg for at han skulle gi alt, og det gjorde han virkelig.

Før det var gått et minutt av kampen ble han sparket knallhardt av Krause som traff den venstre ankelen. Umiddelbart var det tydelig at noe var galt med bene for Varner klarte ikke å gå skikkelig.

Han snublet flere ganger og «tråkket over» med venstrebeinet, men fortsatte utrolig nok å kjempe. I over fire minutter holdt han ut, men da signalet gikk for at første runde var over ble han liggende på kanvasen.

- Jeg tror ankelen min er brukket, sa Varner da teamet hans kom opp i buret for å hjelpe ham.

Kan bli borte lenge

Det gikk et stønn igjennom publikum da skaden ble vist på storskjerm i arenaen, og Varner fikk enorm applaus da han hinket ut av buret.

Han har nå tapt fire av sine fem kamper i UFC, men den enorme innsatsviljen kan føre til at han får flere sjanser når han blir skadefri igjen. Det kan ta lang tid.

Ifølge MMAJunkie har han nemlig pådratt seg to brudd i foten og alvorlige leddbåndskader.

PS! Hovedkortet på UFC-stevnet kan du se i opptak på CSPORTS (krever abonnement), og stevnet ble send direkte på CMore Extreme natt til søndag norsk tid.

STYGG SKADE: Her har Jamie Varner nettopp fått smellen i ankelen. Likevel fortsatte han å kjempe i over fire minutter før han måtte gi seg. Foto: CMore

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder