GÅR FRA HVERANDRE: Bjørn Maaseide og Christina Kløvstad var sammen på Idrettsgallaen i Hamar OL-amfi 6. januar. Nå er det slutt mellom dem.
GÅR FRA HVERANDRE: Bjørn Maaseide og Christina Kløvstad var sammen på Idrettsgallaen i Hamar OL-amfi 6. januar. Nå er det slutt mellom dem. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Bjørn Maaseide bekrefter brudd med kjæresten

Publisert: Oppdatert: 14.02.18 20:33
SPORT

Det er slutt mellom treningssentergründer Bjørn Maaseide (49) og Christina Kløvstad (38).

Det bekrefter Maaseide i en SMS til VG.

Han har flyttet tilbake til Stavanger etter to år i Oslo, og bosatt seg permanent i vestlandsbyen, hvor hans fire barn bor. Kløvstad bor med sine barn i Oslo, hvor hun også har jobb.

– Christina er en flott dame og vi er fortsatt gode venner, skriver Maaseide.

Han ønsker ikke å kommentere samlivsbruddet utover det. Heller ikke Kløvstad ønsker å gi noen ytterligere kommentarer til VG.

Skilt i 2015

48-åringen ga seg i fjor som sjef i SATS-Elixia, blant annet på grunn av belastningen med å pendle fra jobben i Oslo og hjem til Stavanger.

Maaseide og Kløvstad møttes høsten 2015 gjennom felles venner. Våren 2016 besøkte VG dem i Maaseides hjem i Stavanger.

Før han møtte Kløvstad var 48-åringen i 22 år gift med Linda, men i 2015 skilte de seg.

Rik på trening

Den tidligere sandvolleyballspilleren Maaseide har tjent en formue som treningsgründer, og er en av Norges rikeste idrettskjendiser. I 2016 var han nummer 226 på Kapitals liste over Norges rikeste med en formue på over én milliard kroner.

Han tjente i 2017 flere hundre millioner da han solgte sportskjeden Sports Club til Elixia. Maaseide har også bygget seg opp økonomisk på eiendom i og rundt Stavanger.

I 2016 var han med i NRKs «Mesternes Mester», hvor han måtte se seg slått av Thor Hushovd, Andreas Håtveit og Vibeke Skofterud.

48-åringen var i flere år i verdenstoppen i sandvolleyball, og vant i 1995 verdensserien sammen med makker Jan Kvalheim (55).

Her kan du lese mer om