Martinsen-mål i Blackhawks-seier: - Jeg spiller for ny kontrakt

(St. Louis Blues - Chicago Blackhawks 3–4) Andreas Martinsen scoret sitt første mål for Chicago Blackhawks i kampen mot St. Louis Blues i NHL natt til torsdag. Blackhawks vant kampen 4-3.

  • NTB
Publisert:

Etter fine kombinasjoner i Blackhawks-angrepet fikk Martinsen pucken like foran mål. Med et kvikt håndledd sendte han pucken mellom beina på Blues-målvakten og reduserte til 1-1 i første periode. Fem minutter tidligere hadde Robert Bortuzzo gitt hjemmelaget ledelsen.

Andreas Martinsen kom for å spille i dag, kommenterer Chicago Tribunes journalist Mark Lazerus på Twitter, og det sa trener Joel Quenneville seg enig i.

– Martinsen var kanskje vår mest effektive spiller i dag, mener Quenneville ifølge Nettavisen.

les også

Revisor (36) kom inn som krise-keeper i NHL - reddet alt

Hjemmelaget begynte så å dra ifra i midtperioden ved å sette inn to mål etter knappe seks minutter. Men Blake Hillman reduserte før periodeslutt og stillingen sto 3-2 til Blues.

Halvveis ut i siste periode utlignet Alex DeBrincat, og ni sekunder før kampslutt sørget Duncan Keith for at Blackhawks stakk av med seieren.

Martinsen, som hadde 14.03 minutter på isen, noterte seg for fem skudd på mål – flest av alle på Blackhawks.

– Først og fremst var det godt å få en seier. Det er alltid gøy å vinne. Det var en morsom kamp. Jeg kjenner at jeg har bltt mer og mer komfortabel der ute. Det er alltid moro å spille med lave skuldre og selvtillit, sier Martinsen til Nettavisen.

– Nå har vi to kamper igjen, så da er det bare å fortsette for min del. Jeg spiller for en ny kontrakt, og det er ikke vits i å holde igjen noe da! konstaterer 27-åringen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder