Harry Redknapp skal være interessert i Brede Hangeland

Sturridge skal være klar for Liverpool

Neil Ashton: - Rogne blir i Celtic

Wigan låner United-spiss

BLIR I BLACKBURN: Joshua King i Blakcburns kamp mot Cardiff City i desember i fjor. Foto: PA Photos/ Neal Simpson Foto:

King: - Jeg kommer til å bli bedre enn noen gang

(VG Nett)Joshua King har store ambisjoner etter at han onsdag gikk permanent fra Manchester United til Blackburn.

 • Tora Systad Tyssen
 • Mikal Aaserud

Artikkelen er over syv år gammel

- Jeg fyller 21 neste måned og er for god for å spille reservelagsfotball. Jeg trives i gruppa og føler det er et riktig steg. Jeg får forhåpentligvis spille en hel del fremover, sier King til VG Nett, etter at det onsdag ble klart at hans låneavtale fra Manchester United til Blackburn blir gjort permanent.

Hvor mye Championship-klubben må ut med for nordmannen er ikke kjent.

Det viktigste for King er nå er å utnytte 2013 til det fulle og få mest mulig spilletid.

- Som jeg har sagt til alle kompisene mine så er tretten lykketallet mitt - og nå kom det året. Vi har to kamper mot Albania og EM med U21, så når jeg får en del kamper under beltet i Blackburn da kommer jeg til å bedre enn noen gang. Jeg føler meg bedre for hver dag her.

- Når man er mellom 18 og 23 år så er kamper det viktigste for å bli en profesjonell fotballspiller. Jeg trives bra blant gjengen. Kubben viser at de liker meg og gir meg mye tillit.

- Hva kan vi forvente av Joshua King i tiden fremover?

- Jeg har bare jobbet hardt og prøver å bli bedre for hver kamp. Jeg må bare holde hodet oppe og jobbe like hardt som i United. Jeg må fortsatt slåss for å beholde plassen min - det er mange gode spillere i Blackburn.

- Hvordan feires kontrakten i dag?

- Den feires ikke. Jeg tar det rolig. Jeg har kamp igjen til lørdag. Det blir ikke noen feiring da.

Redknapp Hangeland-interessert

King er ikke den eneste nordmannen som er ettertraktet i England. Ifølge avisen Daily Express vil QPR-trener Harry Redknapp hente Brede Hangeland for å prøve og lime igjen et haltende QPR-forsvar.

Hangelands kontrakt med Fulham går ut til sommeren og

ETTERTRAKTET: Brede Hangeland under Fulhams kamp mot Southampton i desember. Foto: PA Photos/ Adam Davy

nordmannen er i utgangspunktet åpen for å snakke med andre klubber i overgangsvinduet nå i januar.

Fulham-trener Martin Jol har tidligere sagt at han syns det ville være rart om ikke Hangeland vil fornye kontrakten han har med Fulham.

Liverpool-spiller Joe Cole skal også være en potensiell ny signering for bunnlaget QPR. Men trener Redknapp skal ifølge gratisavisen Metro bare være interessert i ham om han kommer til det han kaller en «riktig pris».

Det vil si at Redknapp ikke ser for seg at Cole vil kunne forvente seg samme lønn i QPR som i Liverpool, 100 000 pund i uken.

Redknapp har tidligere kritisert sin forgjenger Mark Hughes for å nærmest kaste rundt seg med penger, og har sagt det er behov for innstramminger i pengebruken i klubben.

Sturridge nærmest Liverpool-klar

En overgang fra Chelsea til Liverpool skal være svært nært forestående for den engelske angrepsspilleren Daniel Sturridge. Etter at Chelseas midlertidige trener Rafael Benitez bekreftet i romjulen at Sturridge har hatt medisinsk sjekk, skal det ifølge The Mirror bare være detaljer som gjenstår før overgangen er i boks.

Demba Ba, som har en utkjøpsklausul på syv millioner pund i kontrakten sin med Newcastle, er en spiller som er forventet at bytter klubb nå i januar. Blant annet skal Arsenal og Chelsea være interessert i senegaleseren.

VINKER FARVEL TIL NEWCASTLE: Det er forventet at Demba Ba forsvinner fra Newcastle i løpet av overgangsvinduet. Foto: PA Photos/ Owen Humphreys

Rett før nyttår meldte Sky Sports at Ba var i forhandlinger med Chelsea, før det kom kontrabeskjed noen timer senere om at Demba Ba ikke var fornøyd med lønnstilbudet fra London-klubben og ville snakke med andre klubber.

Ifølge The Telegraph skal likevel Chelsea være klubben som er nærmest å hente spissen.

Uansett skal Newcastle være innforstått med at Ba er på vei bort fra klubben og skal ifølge The Sun ha planer om å hente inn West Broms Peter Odemwingie som hans erstatter.

Høye lønnskrav fra Sneijder

I Italia har det lenge vært meldt at Inter Milan skal være veldig interessert i å få Wesley Sneijder av lønningslista etter at nederlenderen har nektet å gå med på et lønnskutt på 1,6 millioner pund.

Det har foreløpig vist seg mer komplisert enn planlagt på grunn av Sneijders høye lønnskrav. Ifølge The Daily Mail skal både Chelsea og Arsenal ha takket nei til Sneijder fordi han vil ha 200 000 pund i uken.

PÅ VEI UT: Inter Milans Wesley Sneijder feirer etter å ha sendt ballen i mål under en Serie A-kamp mellom Pescara og Inter Milan. Foto: AP/ Sandro Perozzi

I helgen meldte den italienske avisen Gazzello dello Sport at Liverpool hadde bydd 9,5 millioner pund for Sneijder, men det avkreftet Sneijder selv på en pressekonferanse.

Tottenham-trener Andre Villas-Boas skal ifølge The Mirror være interessert i å hente brasilianerne Damiao og Willain til London-klubben. Førstnevnte spiller for tiden i Internacional, mens Willain er sentral på Shaktar Dontesk.

Arsenal skal på sin side ha forhørt seg om Atletico Madrid-spiss Adrian Lopez, ifølge The Mirror. Lopez har en utkjøpsklausul på 14 millioner pund, men ledelsen Arsenal skal være usikre på om de er villig til å gi så mye for spanjolen.

- Rogne blir i Celtic

Thomas Rogne har slitt med å få spilletid i skotske Celtic den siste sesongen. Det skal ha gjort svenske AIK Stockholm interessert i å hente nordmannen. Likevel avviser Celtic-trener Neil Lennon at Rogne forsvinner fra klubben.

- Thomas har spilt godt. Hadde det ikke vært for skader ville han fått mye spilletid, sier Lennon til The Evening Times.

Rognes kontrakt går ut til sommeren, men Celtic har opsjon på et års forlengelse. En avtale om det er foreløpig ikke kommet i orden.

Wigan låner United-talent

En kontrakt som allerede er gått i orden er låneavtalen mellom Manchester United og Wigan for den chilenske spissen Angelo Henriquez. Det melder Wigan på deres hjemmesider.

18-åringen kan debutere allereide i helgen når Wigan spiller cupkamp mot Bournemouth.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Les også

 1. Ferguson takker kona for den lange trenerkarrieren

  (VG Nett) Alex Ferguson (71) hever han aldri kunne vært Manchester United-sjef i flere tiår hvis det ikke hadde vært for…
 2. Riise: - Aldri vært bedre trent

  (VG Nett) Etter nok et turbulent år, er John Arne Riise (32) stolt over å være på VG Netts drømmelag i Norden.
 3. Arsenal dropper Henry-lån

  Arsenal klarte ikke å slå Southampton tirsdag kveld, men manager Arsène Wenger kommer likevel ikke til å hente tilbake…
 4. Wenger: - Vi skapte ikke nok

  (VG Nett)(Southampton-Arsenal 1-1) Arsenal hadde lite å stille opp med mot et godt organisert og friskt Southampton og…
 5. Van Persie med kunstmål da United revansjerte fjorårstap

  (VG Nett) (Wigan - Manchester United 0-4) Robin van Persie (29) og Javier Hernandez (24) var i storslag da Manchester…

Mer om

 1. Premier League

Flere artikler

 1. Ny kontrakt for Hangeland

 2. Odemwingie møtte opp hos QPR - ble nektet inngang

 3. Daniel Sturridge klar for Liverpool

 4. Her er overgangene i Premier League

 5. Hangeland med til Spania

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder