SAMMEN: Hege Bøkko og Håvard Lorentzen har blitt kjærester. Foto: NTB scanpix / VG

Håvard Lorentzen og Hege Bøkko er kjærester

Skøyte-Norge har fått et nytt superpar: Håvard Lorentzen (25) og Hege Bøkko (27) bekrefter at de har blitt kjærester.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Jo, det stemmer. Man kan vel kalle oss kjærester, ja, avslører Lorentzen til Bergensavisen etter en istrening med sin nye flamme.

Skøyteløperne, som begge er en del av sprintlandslaget og deltok i Pyeongchang-OL i vinter, har kjent hverandre i årevis, men fant først kjærligheten like før sommeren, skriver avisen. På dette Instagram-bildet er de på treningssamling sammen i august:

– Det er bare sånn det er. Man blir litt eldre med årene, forklarer Lorentzen, som vant gull på 500-meter og sølv på 1000-meter under OL i februar. Her kan du se den rørende videoen av Lorentzen som får se fotballbrorens elleville reaksjon på OL-gullet:

Håvard Lorentzen og Hege Bøkko har enn så lenge ikke besvart VGs henvendelser fredag.

– Nei, hva har du sagt?! Ingen kommentar, sier en leende Bøkko til BA.

Sjekk hennes imponerende treningsbilder i klippet under:

Hege Bøkko har tidligere vært samboer med skøyteløperen Simen Spieler Nielsen (25), som vant OL-gull i lagtempo sammen med blant andre Håvard Bøkko i vinter.

les også

Lorentzen tildelt Oscarstatuetten for 2018: – Dette er stort

Generalsekretær i skøyteforbundet, Halvor Lauvstad, forteller at de ikke har noe problem med at utøvere finner kjærligheten på skøytelandslaget.

– Nei, det har fungert tidligere, så det skal kunne gå fint. Vi legger ikke slike restriksjoner på voksne mennesker, sier han, og er glad for at Lorentzen og Bøkko er truffet av Amors piler.

– Så fint! Jeg har registrert at de har trivdes sammen, men jeg har ikke visst noe offisielt før nå, sier generalsekretæren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder