Olsbu med to V76-bankere på Bjerke

VGs travekspert Anders Olsbu lanserer Teddy Gutten Støen og Rafolo som sine bankere i V76-omgangen med snaut 400.000 kroner ekstra i syverpotten.

Publisert:

– Teddy Gutten Støen er en av landets beste 5-åringer. Han har kun gått to løp i år. Første gang ut i år i Sigvart Larsens minneløp på Klosterskogen i påsken kom han sterkt tilbake etter galopp i et løp Bokli Vind vant. Sist på Åby var han solid til en knepen seier foran en meget tapper Steinfaks. Travet radige 1.22,7 full vei med voltestart da. Feilfritt tror vi han runder alle, sier Olsbu, og fortsetter:

– Rafolo har vunnet sportrekningen og gjør sine aller beste løp i tet. Kolnes-traveren er kjapp fra start. Forsvarer han sporet uten at åpningen blir morderisk eller han får for mye trykk underveis, har han en god vinnersjanse. Blir det tøff kjøring, kan det fort dukke opp en annen.

Olsbu mener også Rovero d'Asolo kan være et bankeralternativ denne onsdagne.

– Rovero d'Asolo har vært veldig bra i sine to første starter i Lundstrøm Wolden-regi. 6-åringen er kjapp fra start, men har noen raske på innsiden. Men bare han unngår dødens og ikke blir for hissig, skal han regnes med en fin sjanse.

Alt fra Bjerke kan du se direkte på trav.vg.no fra kl. 17.30. Våre eksperter setter opp flere spennende andelslag til omgangen, og ikke minst helgens to V75-omganger på Solvalla. Disse finner du på eksperten.vg.no.

Her kan du levere VGs spillforslag eller sette opp ditt eget

Lite V76-forslag (store bokstaver): 400 kroner
Stort V76-forslag (over streken): 1920 kroner

EKSPERT: Anders Olsbu er VGs travekspert. Foto: Equus Media

V76-1 (2140 m volte):
2 RAKKERFANTEN
11 TANGEN FAKS
8 H.G. JERV
7 VALLE MATTIS
10 LYKKERUS
9 KODRAN
12 FØRLANDS FAKSEN
13 WIK EMIL
------------------------
5 Remkvikk
4 Bleikli Faksa
6 Valle Fryd
1 Missingmyr Stjernen
3 Løvland Spøken
Favoritten:
Rakkerfanten sto på fint til tredje etter snaue sisterunden i dødens på Lykkerus. Står 20 m bedre til kontra sistnevnte og kan muligens holde unna på sitt beste. Gangen før avsluttet han bra til sjette etter hinder i en V75-finale, hvor Vassbø Fakse vant foran Ossmann. Romtveit-traveren får et knepent tips.
Outsiderne:
Tangen Faks trykket på Vassbø Fakse i dødens sist. Ble naturlig nok sliten til slutt, men holdt bra til tredje bak Vassbø Fakse og Valle Mattis som kun var knepent slått. Tangen Faks står sjanseartet til innerst i annen rekke, men Gunnar Austevoll er en mester i å finne lukene. Skulle det løse seg, er det ikke umulig.
Luringen:
Førlands Faksen kommer ut i regi av Petter Glittum og har hestebehandler Ane Thoresen som eier. Hesten som for et par år siden slo Odd Herakles og travet 1.25,7 full vei, kan være milevis forbedret. Tross en vanskelig utgangsposisjon, kan han kanskje overraske.
Startsiden:
Rakkerfanten kan muligens ta føringen fra Missingmyr Stjernen.
V76-2 (2600 m auto):
2 SUPPORT KINDNESS
10 SANDER INVALLEY
8 NOGARA
6 CALLIAS VA BENE
5 MAX MILLAN
12 Walmart
------------------------
3 Millrookie
1 Flaming Star E.P.
4 Red Bolt
7 Gator's Last
9 Oro Pepper
11 Egon B.R.
Favoritten:
Support Kindness var veldig bra første gang ut etter snaue åtte måneders pause. Vant lett fra tet da. Var også solid til tredje i sin siste start i fjor, hvor han travet sterke 1.14,5 over full distanse. Schjørlien-traveren er kjapp fra start og er normalt ytterligere forbedret med løpet sist i kroppen. Vi tror han kan lede hele veien.
Outsiderne:
Sander Invalley satt i tet etter 700 meter sist og var siden uten konkurranse. Feilfritt og om det klaffer fra baksporet, skal han regnes i striden igjen.
Luringen:
Nogara har avsluttet sterkt hver gang, men har fått for langt frem i sine siste starter. Står sjanseartet til spormessig, men bare det blir litt tempo, kan hun muligens runde alle.
Startsiden:
Vi tror Support Kindness spinner til tet.
V76-3 (2100 m auto):
2 ALM SANDER
4 BIRK JERVEN
6 WIKWINNI
9 TINGEL SPRETTEN
8 LOME FRIKK
------------------------
3 Kolnes Faksen
10 Gyldenlinn
7 Maurstad Mina
12 Vetle Jon
5 Hauglid Storm
1 Torvald
11 Einstad Jenta
Favoritten:
Alm Sander får et knepent tips. Han dro unna i hardt tempo i tet sist, men ble sliten på oppløpet i et løp gode Galileo vant. Lysgård-traveren møter langt enklere selskap enn vanlig og skulle han prikke føringen kan han muligens ta karrierens første seier.
Outsiderne:
Birk Jerven forsvarte seg bra fra tet sist, men måtte se seg knepent slått av Spang Kinge. Er kjapp fra start og kan utfordre om føringen. Skal regnes.
Luringen:
Lome Frikk kommer ut i regi av dyktige John Hasle som er oppdretter på hesten. 5-åringen har fått det tøffere i trening og har vunnet et rutineløp, dog på en laber tid. Vallaken står dessuten sjanseartet til spormessig, men viser han bedre stridsmoral enn tidligere, er det ikke helt umulig.
Startsiden:
Alm Sander, Birk Jerven og Wikivinni kjører trolig om føringen. Lome Frikk og Maurstad Mina er heller ingen sinker, men står ytterst på vingen.

BANKER: Rafolo får full tillit i V76-omgangen på Bjerke. Foto: Equus Media

V76-4 (2100 m auto):
1 RAFOLO
------------------------
2 Mr. X.F. Royal
3 Well Built
6 Viking Frecel
4 Photo Va Bene
10 Remee la Marc
9 Goldomaster
7 Baldini
8 Amir B.
5 Lorne Elijon Gatling
Favoritten:
Rafolo har vunnet sportrekningen og gjør sine aller beste løp i tet. Kolnes-traveren er kjapp fra start. Forsvarer han sporet uten at åpningen blir morderisk eller han får for mye trykk underveis, har han en god vinnersjanse. Blir det tøff kjøring, kan det fort dukke opp en annen.
Outsiderne:
Well Built har gått fine løp i det siste. Sto på fint i en kjapp avslutning sist og tapte kun for Winmecredit og Support Justice gangen før. Trippelaktuell.
Luringen:
Mr. X.F. Royal fikk en perfekt smygreise sist og snappet annen bak Winmecredit. Trond Anderssen-traveren er kjapp fra start, men det spørs om han kan ta en lengde på favoritten. Skulle han klare det, er det han som sitter med de beste kortene. Skal uansett regnes blant de tre om han unngår dødens.
Startsiden:
Rafolo er kjapp ut. Mr. X.F. Royal og Well Built vil muligens prøve seg litt.
V76-5 (2100 m auto):
5 ROVERO D'ASOLO
9 Zoot Va Bene
4 Smiley
2 More Knight
------------------------
8 Kicking Classic
7 Aron Marsh
3 Savona Va Bene
11 The Secret Light
12 Wallner
10 Moviestile
6 Pingo Spring
Favoritten:
Rovero d'Asolo har vært veldig bra i sine to første starter i Lundstrøm Wolden-regi. Første gang ut vant han lett fra tet som eneste strekhest. Sist avsluttet han solid fra køen til tredje, men fikk for langt frem. 6-åringen er kjapp fra start, men har noen raske på innsiden. Men bare han unngår dødens og ikke blir for hissig, skal han regnes med en fin sjanse.
Outsiderne:
Zoot Va Bene har vært god i sine tre starter i år. De to siste har han vunnet greit fra tet. Første gang ut tapte han kun for Alfred Nosto. Assev-traveren er aller best i tet, men kan også gå bakfra. Står uansett til for et fint smygløp og er aktuell om favoritten skulle rote seg bort.
Luringen:
More Knight hadde halsproblemer i V75 sist. Likevel ble han sjette bak hester som El Diablo B.R. og Cash Street. Står til for et fint løp og skal ikke avskrives om det skulle bli feil for favoritten.
Startsiden:
Rovero d'Asolo er veldig rask, men har tre raske hester på innsiden. Det kan bli en tøff åpning.
V76-6 (2100 m auto):
12 TEDDY GUTTEN STØEN
------------------------
11 Storm Odd
7 Brødsjø Odin
4 Tojo Prinsen
5 Lill Ronja
9 Kolnes Kjell
10 Gandolf
6 Nume Balder
2 Viktor K.
8 Tøffe Toft
3 H.M. Hird Balder
1 Gangtrøtt
Favoritten:
Teddy Gutten Støen er en av landets beste 5-åringer. Han har kun gått to løp i år. Første gang ut i år i Sigvart Larsens minneløp på Klosterskogen i påsken kom han sterkt tilbake etter galopp i et løp Bokli Vind vant. Sist på Åby var han solid til en knepen seier foran en meget tapper Steinfaks. Travet radige 1.22,7 full vei med voltestart da. Feilfritt tror vi han runder alle.
Outsiderne:
Brødsjø Odin fikk endelig fullklaff sist. Da holdt han knepent unna fra tet foran tilleggsbelastede Mjølner Komet. Bokli Vind var i det slagne felt. Skulle han komme foran, ender han normalt blant de tre.
Luringen:
Storm Odd travet radige 1.21,8 som tredje bak meget gode Fjord Jerven og Prins Tom sist. Er meget speedig og med rett ryggløp underveis, kan han fort ende blant de tre.
Startsiden:
Nume Balder er kjapp, men skal ha rygg. Vi ser ikke bort i fra Brødsjø Odin kan sitte tidlig i tet.
V76-7 (2100 m auto):
3 DA VINCI B.R.
5 DANCELLI
12 PEDER MYKLA
6 LUZIFER
------------------------
4 Alongcameaspider
1 Cantab Jones
11 Comecatchme C.J.
10 Yazmina
9 Cristal B.R
8 Kain Face
7 Dream Va Bene
Favoritten:
Da Vinci B.R. var god til en etterlengtet seier på en sterk tid sist. Med samme innsats skal han regnes i striden igjen.
Outsiderne:
Dancelli har levert gode innsatser på rekke og rad og fortjener en seier. Skulle han komme seg foran, kan han bli vrien å tukte.
Luringen:
Peder Mykla sto på flott til tredje bak Super Bull og Ridolini Park sist. Går han feilfritt og det skulle bli overpace, kan han runde de fleste, muligens alle.
Startsiden:
Cantab Jones er kjapp ut, men både Dancelli og Luzifer kan løse fort.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder