UT PÅ BÅRE: Patrik Ingelsten fikk trøst av trener Åge Hareide på vei ut av Viking Stadion. Foto: Scanpix
UT PÅ BÅRE: Patrik Ingelsten fikk trøst av trener Åge Hareide på vei ut av Viking Stadion. Foto: Scanpix

Ingelsten ferdig for sesongen

SPORT

STAVANGER (VG Nett) (Viking - Start 2-2) Viking-toppscorer Patrik Ingelsten spiller ikke for før neste sesong etter skaden han pådro seg mot Start.

Publisert: Oppdatert: 22.08.10 21:48

Spissen måtte bæres av banen allerede etter 17. minutter. Ingelsten tok med seg ballen på 25 meter, og idet han fyrte av et skudd med høyrefoten, sank svensken sammen og ble liggende på gresset.

VGLIVE:Slik var Viking - Start

Flere av Viking-spillerne kom til og vinket febrilsk på båremannskapet. Etter å ha blitt fraktet av banen ble spissen kjørt til sykehus for en sjekk. Der viste det seg at Ingelsten hadde fått kneskålen ut av ledd.

Les også:Kaptein Nevland reddet Viking-poeng

- Avrivningen av senen gjør at han må opereres. Og det er dette som fører til at han er ute i så lang tid, sier fysioterapeut Halvard Øen Grova til klubbens hjemmesider.

- Dette er et stort tap for oss. Selv om Tommy Høiland gjorde et godt innhopp i dag, vil det selvfølgelig svekke oss at Patrik er ute resten av sesongen, sier trener Åge Hareide til VG Nett.

Skaden er et stort slag for Viking, og ledelsen skal mandag ha et møte for å diskutere situasjonen. Hareide vil foreløpig ikke si noe om det er aktuelt å kjøpe inn en ny spiss til klubben.

Her kan du lese mer om