TAR BLADET FRA MUNNEN: Mats Zuccarello for New York Rangers hjemme mot Toronto Maple Leafs i desember i fjor. Foto: Abbie Parr / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Zuccarello fyrer løs mot Ramos-kritikere: – En heksejakt

Ishockeystjernen Mats Zuccarello (30) tok sosiale medier i bruk da han så seg lei av norske fotballfans som langer ut mot Real Madrids Sergio Ramos.

stian.johnsen@ntb.no
ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Ramos er blitt et hett debattert tema verden over etter hans røffe spill i lørdagens Champions League-finale, der han ledet Real Madrid-laget til 3-1-seier over Liverpool og nok en tittel i fotballens gjeveste klubbturnering.

Mange har kritisert den spanske stopperkjempen for å ha gått for hardt inn mot blant andre Liverpool-keeper Loris Karius, og flere går også så langt så langt som å hevde at han skadet stjernevingen Mohamed Salah med vilje:

Slikt snakk vil ikke Zuccarello ha noe av. Han holder med dem som mener at Ramos' vinnermentalitet og røffe spill er det som må til for å sikre seg pokaler.

«Slutt opp med det Ramos tullet nå a! Hadde vi fostra vinnerskaller som han her hjemme hadde vi kanskje vært noe annet en b/c nasjon i de største sportene i verden!», lyder det fra New York Rangers-profilen på Twitter.

Zuccarello har også retvitret et svar til ham som tar Ramos i forsvar og hevder at spanjolen umulig kan ha skadet Salah med overlegg.

Til Nettavisen sier Zuccarello følgende om saken:

– Det var utrolig trist å se Salah bli skadet, man ønsker alltid å se beste spillerne ute på banen i en slik kamp. Men jeg føler at det er blitt en heksejakt på Ramos.

Debatten rundt Ramos og hvorvidt han er en stygg eller smart spiller vil fortsette å herje i ukene som kommer. Iallfall hvis skulderskadde Mohamed Salah ikke rekker fotball-VM med sitt Egypt.

(VG/NTB)

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder