ANHOLDT: UFC-utøveren er anholdt av politiet etter at han kastet søppelbøtter og andre ting på en buss. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix

UFC: Conor McGregor arrestert og siktet for overfall etter bussangrep

MMA-utøveren Conor McGregor var i natt etterlyst etter at han og teamet hans skal ha angrepet en buss med UFC-utøvere i Brooklyn i New York. Nå har han meldt seg selv til politiet, som har tatt ut siktelse.

nina.holand@ntb.no
ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det melder Sky News på Twitter.

– New York-politiet sier at UFC-utøver Conor McGregor er siktet for tre tilfeller av overfall og en mindre kriminell handling, skriver kanalen.

McGregor meldte seg selv for politiet etter at det ble utlyst arrestordre på iren torsdag kveld.

les også

Hevder Brækhus er aktuell for gigantstevne i Las Vegas: – Megastort!

Hendelsen som var årsaken til etterlysningen fant sted i Barclays Center i Brooklyn tidligere på kvelden. Conor McGregor, en av de mest suksessfulle UFC-fighterne i historien, var en av flere som kastet gjenstander mot en buss full av UFC-fightere som skal gå til kamp natt til søndag norsk tid.

– De angrep bussene ved å kaste søppelbøtter og andre ting mot dem, de knuste ett av vinduene og påførte Michael Chiesa stygge kuttskader. Han fikk kutt i hodet og i ansiktet.

les også

UFC-analyse: Veteransluggerens siste tittelmulighet?

Chiesa ble så skadd at han ikke kan delta på UFC-stevnet. Den stygge episoden ble filmet av flere personer og florerer på sosiale medier.

Mister belte

Denne uken ble det kjent at UFC gjør alvor av truslene om å strippe McGregor for tittelbeltet han har i lettvektsklassen, ettersom han ikke har ville stille i ringen siden november 2016. McGregor reagerte på nyheten på Twitter ved å skrive: «Dere stripper ikke noe av meg».

Artem Lobov, som også skulle i aksjon denne helgen, var med på angrepet. White opplyser at hans kamp nå er avlyst.

Natt til søndag skal Khabib Nurmagomedov og Max Holloway kjempe om hvem som blir ny permanent lettvektsmester, som trolig er bakgrunnen til hendelsen.

– Forkastelig

– Alle er ganske rystet over at 30 bøller angriper utøvere som forbereder seg til kamp. Dette er den mest motbydelige hendelsen som noensinne har rammet selskapet.

White sier at denne «motbydelige og forkastelige» hendelsen endrer forholdet alle har til McGregor, inkludert ham selv.

– Han kommer til å bli så hinsides saksøkt. Dette var et veldig dårlig karrieresteg for ham, fortsetter en tydelig rystet UFC-president.

les også

Meek sørger over avdød trener: – Har mistet en «hjørnemann»

– Til og med politiet på stedet sa: «Og jeg som var fan av ham, ikke nå lenger.»

Utøverne i bussen skal etter planen i ringen natt til søndag norsk tid. Ifølge White er Chiesa sendt til sykehus for behandling.

Conor McGregor er foreløpig ikke siktet for noe, men politiet etterforsker saken. NBC melder imidlertid at McGregor blir siktet for kroppskrenkelse og må møte i retten fredag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder