Ruud ute av Wimbledon etter første runde

(Casper Ruud - John Isner 0–3) Casper Ruud fikk tøff motstand i 1. runde i Wimbledon - Røk ut uten seier i et eneste sett på gress.

  • Morten Asbjørnsen

Casper er ute av Wimbeldon etter å ha møtt amerikanske John Isner i første runde. 3–6, 4–6 oh 6–7 i amerikanerens favør gjorde at den 20 år gamle nordmannen nå er ute av gress-turneringen Wimbeldon.

– Casper virket nervøs i dag. Isner spiller bra, men Casper kommer seg tilbake. Alt i alt server Casper litt for mye dobbeltfeil i dag, forteller far og trener til Casper Ruud, Christian Ruud til Eurosport etter kampen.

Ruud åpnet det første settet dårlig, men det hele jevnet seg utover settet. Likevel var den gigantiske amerikaneren på 2.08 meter, John Isner (34), overlegen på sine server, og vant fortjent det første settet 6–3 over Ruud.

Isner fortsatte å levere stort på sine server i andre sett, og Ruud slet med å sende den lange amerikaneren med et litt dårlig venstrekne på løpeturer. Isner vant det andre settet 6–3.

TAPTE: Casper Ruud tapte de tre første settene mot amerikanske John Isner og røk dermed ut av Wimbeldon i første runde. Foto: BEN STANSALL / AFP

les også

15-åring slo Williams ut av Wimbledon: - En sensasjon

Haltet underveis

I det tredje settet kunne man merke at Isner begynte å kjenne litt mer til kneet, og Ruud kom mer inn i kampen. Amerikaneren haltet mer og mer, og det ble tie break i tredje sett. Det så Isner ut til å ta da han ledet 6–5, men Casper Ruud ordnet 6–6.

Isner sa derimot etter seieren at han ikke virket veldig plaget med foten sin underveis i kampen.

– Foten føltes bra. Det er lenge siden jeg har spilt, og jeg har våpenet opp på morgener og forventet  at den skulle være bra, men det har tatt lang tid. Nå føler jeg meg endelig bra igjen, sier Isner etter kampen.

Dermed var det et uhyre spennende tie break i tredje sett, og Ruud fikset også 7–6 i sin favør. Det holdt dessverre ikke da Isner slo tilbake og vant tilslutt tie break over nordmannen.

Den 2.08 meter høye amerikaneren kom helt til semifinalen i forrige utgave, og er rangert som nummer tolv i verden. Ruud er til sammenligning rangert som nummer 62.

Mer om

  1. Tennis
  2. Casper Ruud
  3. Wimbledon (Tennis)

Flere artikler

  1. Casper Ruud med sterk seier: – Oppløftende

  2. Ruud til ny finale: Knuste mareritt-motstanderen

  3. Drømmestart for Ruud i French Open: – Føles veldig bra

  4. Casper Ruud til kvartfinale: – Han blir bedre og bedre for hver dag

  5. Ruud-exit etter drømmestart mot superstjerne: – Viser at det ikke er helt umulig

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder