Seksmålsdrama mellom Chelsea og Roma

(Chelsea-Roma 3-3) Publikumet på Stamford Bridge fikk se en kamp som inneholdt nesten alt da Chelsea og Roma spilte uavgjort.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Eden Hazard sto for to av oppgjørets seks mål. Den lille belgierens opptreden var stor, men etter matchen var ikke Hazard fornøyd.

– Jeg tror det var en fin kamp for fansen, men vi var bare på 50 prosent. Her på hjemmebane skal vi vinne, sier Hazard til Viasat.

26-åringen er fortsatt trygg på at laget kan konkurrere om Champions League-tittelen denne sesongen.

– Vi møter mange gode lag i turneringen, men vi er klare til å gå langt, sier Hazard.

Målshow

Lagkamerat David Luiz var onsdag omskolert fra stopper til midtbane i viktige N'Golo Kantés skadefravær, og etter bare 11 minutter fikk den energiske brasilianeren brukt sin eminente skuddfot. Med en bøyd ball rundt Roma-keeper Alisson ordnet Luiz 1-0, før Hazard økte ledelsen kort tid senere.

Tilskuerne i London hadde da fått sett to flotte scoringer, men det var langt mer i vente.

Først reduserte tidligere Manchester City-spiller Aleksandar Kolarov med en nydelig enkeltmannsprestasjon. Så snudde bosniske Edin Dzeko oppgjøret fullstendig med to glitrende avslutninger.

– Rettferdig

Med 15 minutter igjen var Chelsea rystet, men ikke slått. For Hazard ville det annerledes. Etter et innlegg fra Pedro stanget 26-åringen inn 3–3 og berget ett poeng i et dramatisk oppgjør under flomlyset på Stamford Bridge.

– Det er et rettferdig resultat. Det var en vanskelig kamp mot et godt lag. Selv om vi scoret to mål i første omgang, hadde vi det ikke lett, sier Chelsea-manager Antonio Conte, som ble tvunget til å bytte ut en skadet Luiz tidlig i andre omgang.

Resultatet betyr at Chelsea topper gruppe C med syv poeng, mens Roma er på annenplass med fem poeng. Etter to uavgjort og ett tap så langt, ligger Atlético Madrid som nummer tre.

I onsdagens kamp mot Tarik Elyounoussis Qarabag i Aserbajdsjan klarte spanjolene bare 0–0.

– Man vet aldri hva som skjer i Champions League. Det er en lang reise dit, så de var kanskje ikke 100 prosent. Uavgjort var ikke bra for Atlético, men det er fint for oss, konstaterer Hazard.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder